Έμεινε άφωνη η Μέγκι Ντρίο! Είδε τον πρώην της να δίνει "καυτά" φιλιά με την Εύη Ιωαννίδου!

Έπαθε σοκ on air!

Έμεινε άφωνη η Μέγκι Ντρίο! Είδε τον πρώην της να δίνει

Εντελώς άφωνη έμεινε η Μέγκι Ντρίο! Είδε με τα μάτια της τον πρώην της να δίνει "καυτά" φιλιά με την Εύη Ιωαννίδου!

Ένα ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ήταν αρκετό για να αφήσει την Μέγκι Ντρίο χωρίς λόγια! Συγκεκριμένα, το σχετικό ρεπορτάζ έδειχνε την πρώην αγαπημένη φίλη της Μέγκι από το GNTM, Εύη Ιωαννίδου, να ανταλλάσσει "καυτά" φιλιά με τον πρώην της!

Η Μέγκι έβγαινε με Πάνο Παπαχρήστου ο οποίος όπως φαίνεται βρήκε καταφύγιο πλέον στην αγκαλιά της Εύης, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν βγαίνει τελικά με τον Ντάνο.

Φυσικά οι δυο κοπέλες έχουν χαλάσει εδώ και καιρό τις σχέσεις τους με τα "καρφιά" να πέφτουν το ένα μετά το άλλο!

«Έχω πάθει σοκ, σοκ! Είναι ο πρώην μου, αυτός που τραβιόμουν» είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι και συνέχισε: «Έχω πάθει σοκ. Ήταν δικό μου πρώην ερωτικό τράβηγμα και τώρα το είδα. Τα είχαμε όταν βγήκα από το GNTM. Δεν το ήξερα. Είναι 22 χρονών, ασχολείται με τις επιχειρήσεις του πατέρα του»!

Ρίχνει "καρφιά" στην Εύη Ιωαννίδου η Μέγκι: «Θα ήθελε πολύ να είναι σε πάνελ...»!

Ρίχνει μεγάλα "καρφιά" η Μέγκι Ντρίο στην Εύη Ιωαννίδου! «Θα ήθελε πολύ να είναι σε πάνελ...»!

Η κόντρα των άλλοτε ιδρυτικών μελών της "Τριάδας Φωτιάς" καλά κρατεί! Μέγκι Ντρίο και Εύη Ιωαννίδου έχουν βγάλει μαχαίρια και δε σταματούν να ρίχνουν "καρφιά" η μία στην άλλη.

Μέγκι Ντρίο: Οι πρώτες δηλώσεις για την ξαδέρφη της που αγνοούνταν στο σεισμό της Αλβανίας! (Βίντεο)

Η Μέγκι Ντρίο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στην Εύη Ιωαννίδου σχολιάζοντας πως θα ήθελε και εκείνη να βρίσκεται σε πάνελ εκπομπής αλλά δεν τα έχει καταφέρει!

«Εύχομαι σε αυτήν καλή τύχη γιατί εγώ έχω πάρει ήδη τον δρόμο μου. Αυτή μένει να δούμε τι θα κάνει. Πρέπει να αφήσει τους υπόλοιπους να λένε αν κάνει διεθνή καριέρα ή όχι. Και όχι να το λέει από μόνη της. Όπως και κάτι άλλα πανελτζού που άκουσα. Θεωρώ Εύη μου πως θα ήθελες πάρα πολύ να είσαι στο πάνελ, αλλά δεν είσαι. “Έχω πρόταση από εδώ, έχω πρόταση από εκεί…” Από πού; Αφού δεν είσαι καν στην Ελλάδα. Πως γίνεται αυτό; Η Εύη αναζητά πάρα πολύ τη δημοσιότητα».