Μαρίνα Πατούλη: Το μέρος που θα κάνει Χριστούγεννα είναι σαν παλάτι! Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Είναι ολόχρυσο!

Μαρίνα Πατούλη: Το μέρος που θα κάνει Χριστούγεννα είναι σαν παλάτι! Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Το μέρος που θα κάνει Χριστούγεννα η Μαρίνα Πατούλη είναι ξεκάθαρα σαν παλάτι! Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας με αυτό που θα δείτε!

Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον προορισμό που θα κάνει Χριστούγεννα!

«Λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων, αγαπημένος προορισμός είναι το σπίτι μου. Θα είμαστε εδώ, οικογενειακά, στο τζάκι, με αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Έχει τύχει να πάω κάποιες φορές στη Νέα Υόρκη που ήταν υπέροχα, και στη Ρώμη, στο στολισμένο Λονδίνο, πάντα οικογενειακώς. Φέτος, όμως, έχουμε ανάγκη να είμαστε εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά μπορεί για τους περισσότερους τα Χριστούγεννα στο σπίτι να είναι κάτι συνηθισμένο, όχι όμως όταν πρόκειται για το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη, η οποία ξέρει να εντυπωσιάζει τόσο με το σπίτι της όσο και με τις εμφανίσεις της!

Πατούλης σπίτι

Μαρίνα Πατούλη: Πήγε σε εκδήλωση και "έπεσαν" όλοι πάνω της! Το σύνολο της δεν την άφηνε να περάσει απαρατήρητη!

Η Μαρίνα Πατούλη πήγε σε εκδήλωση και "έπεσαν" όλοι πάνω της για να την κάνουν κοπλιμέντα. Το σύνολο της δεν την άφηνε να περάσει απαρατήρητη.

Η σύζυγος του περιφερειάρχης Αττικής, για ακόμη μια φορά "έκλεψε" τα βλέμματα, καθώς πραγματοποιεί άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης για τα 2.500 χρόνια από την Μαχη των Θερμοπυλων κ την Ναυμαχία της Σαλαμινας που διοργάνωσε η Πολιτεία με τη στήριξη του Ομίλου Βαρδινογιάννη και τράβηξε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Μαρίνα Πατούλη, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι με τα χρυσά κουμπιά στο σακάκι της να κάνουν την διαφορά.

Μαρίνα Πατούλη εκδήλωση εμφάνιση

Μαρίνα Πατούλη εκδήλωση εμφάνιση

Μαρίνα Πατούλη: Πόζαρε δίπλα, αλλά και μέσα σε λευκή αυτοκινητάρα και έκανε χαμό!

Η Μαρίνα Πατούλη πόζαρε δίπλα, αλλά και μέσα σε λευκή αυτοκινητάρα και έκανε χαμό με τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, δεν σταματάει να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της, όπου πόζαρε μαζί με μια vintage λευκή Rolls Royce. Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!

Μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη, συνδύασε το σύνολο της με το αυτοκίνητο!

Μαρίνα Πατούλη αυτοκίνητο

Μαρίνα Πατούλη αυτοκίνητο

Μαρίνα Πατούλη αυτοκίνητο