Μαρία Μπακοδήμου: Έκανε τη νύχτα - μέρα με το φόρεμά της! «Άστραφτε» παντού...

Το look που έβαλε «φωτιά» στην οθόνη μας!

Μαρία Μπακοδήμου: Έκανε τη νύχτα - μέρα με το φόρεμά της! «Άστραφτε» παντού...

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε τη νύχτα - μέρα με το φόρεμά της! «Άστραφτε» παντού και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι!

Η καλλονή παρουσιάστρια, πήγε σε... ντίσκο και τράβηξε όλα τα βλέμματα με το λουκ της! Έβαλε φόρεμα από παγιέτες σε χρυσό και σάρωσε κανονικά.

Την όλη εμφάνιση συμπλήρωσε με μαύρο καλσόν και σουέντ πέδιλα, που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Δίπλα της είχε έναν γοητευτικό νεαρό αλλά όλοι, μα όλοι μαγεύτηκαν με το κομψό της ένδυμα και λογικό μας φαίνεται! Να σας θυμίσουμε ωστόσο και ένα ακόμα λουκ της, που μας είχε εξίσου ξετρελάνει... μέχρι να δείτε και αυτό:

Μαρία Μπακοδήμου φόρεμα
Μαρία Μπακοδήμου φόρεμα παγιέτα

Μαρία Μπακοδήμου: Το στενό δερμάτινο μαύρο φόρεμα «πρόδωσε» το κορμί της! Κοντινά χωρίς φίλτρο...

Κοντινά χωρίς φίλτρο στη Μαρία Μπακοδήμου και ένα στενό δερμάτινο μαύρο φόρεμα «πρόδωσε» το κορμί της! Αντέχετε να την δείτε;

Η καλλονή παρουσιάστρια, αν και έχει πατήσει τα 50 χρόνια ζωής της, συνεχίζει να κόβει ανάσες! Η Μαρία Μπακοδήμου έχει κορμί θανατηφόρο και δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται τα κοντινά χωρίς φίλτρο!

Μαρία Μπακοδήμου: Ήταν από πάνω μέχρι κάτω γεμάτη λουλούδια! Πόζαρε στην κάμερα και προκάλεσε αντιδράσεις!

Άλλωστε, το στενό μαύρο δερμάτινο φόρεμα που έβαλε «πρόδωσε» το κορμί της που δεν έχει καμία ατέλεια! Μαρία Μπακοδήμου, ανέβασε η ίδια το σχετικό βίντεο στο Instagram με το φόρεμα της συλλογής της και έγραψε στη λεζάντα:

«Το λατρεύω αυτο το φόρεμα . Tresor Black απο το marymaryshop.gr #fashion #dresses #instyle #style» Δείτε το βίντεο:

Μαρία Μπακοδήμου: Το φόρεμά της, μοιάζει με κινέζικο! Εσείς θα το φορούσατε;

Το φόρεμα της Μαρίας Μπακοδήμου μοιάζει με κινέζικο και μια είναι η απορία... Εσείς θα το φορούσατε;

Η ίδια, εκτός από παρουσιάστρια, είναι και μια γνήσια fashionista και δεν φοβάται να πειραματιστεί! Έτσι λοιπόν, καθώς κάναμε μια έρευνα στο Instagram πέσαμε πάνω σε μια φωτογραφία όπου φοράει ένα εκπληκτικό φόρεμα!

Το εν λόγω αριστούργημα, μοιάζει με κινέζικο στο στυλ και είναι ό,τι πρέπει για τις πρωινές σου βόλτες! Από εμάς 10άρι λοιπόν για την κούκλα Μαρία!