Ευχάριστα νέα για την Καίτη Γκραμμά! To νέο βήμα για το transgender μοντέλο που την γέμισε ευτυχία!

Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα!

Ευχάριστα νέα για την Καίτη Γκραμμά! To νέο βήμα για το transgender μοντέλο που την γέμισε ευτυχία!

Τα ευχάριστα νέα «έσκασαν» για την Καίτη Γκραμμά! Το νέο μεγάλο βήμα για το transgender μοντέλο που την γέμισε ευτυχία!

Η Καίτη Γκραμμά είναι ένα από τα μοντέλα που απασχόλησαν πολύ και μάλιστα πέρασε από τις auditions του GNTM, πήρε 4 «ναι» αλλά τελικά δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι.

Η ίδια είχε όνειρο να γίνει μοντέλο και εκείνη την περίοδο που πέρασε από την οντισιόν βρισκόταν σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού φύλου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει δεκτή στο ριάλιτι μόδας του Star.

Η ίδια τον περασμένο Νοέμβριο έκανε την εγχείρηση και τώρα η Καίτη Γκραμμά βλέπει σιγά σιγά το όνειρό της να πραγματοποιείται και ξεκινά μια διεθνή καριέρα υπογράφοντας συμβόλαιο με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κρατούσε ιδιαίτερα ευτυχισμένη το συμβόλαιο που είχε μόλις υπογράψει με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι.

«Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν, με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα.

Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη, πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί» ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Γραμμά.

Τέλος, μιλώντας για το συμβόλαιο που υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι δήλωσε:

«Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε «international career». Το μόνο που θα ήθελα να κάνω είναι να πάω στον 15χρονο εαυτό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Και επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Καίτη Γκραμμά: Θέλει να βιώσει το θαύμα της εγκυμοσύνης! - "Έχουν ξεκινήσει στην Αμερική, σε πειραματικό στάδιο..." (βίντεο)

Η Καίτη Γκραμμά, βρέθηκε καλεσμένη χθες το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Το transgender μοντέλο μίλησε για όλα, για τις δυσκολίες που πέρασε σαν παιδί, για την σχέση της με τους γονείς της αλλά και για την επιθυμία της να βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

"Θέλω να αποκτήσω πολλά παιδιά όταν έρθει η ώρα, γιατί αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά και πιστεύω πως θα γίνω πολύ καλή μαμά.

Το παιδί μπορεί να γίνει είτε μέσω υιοθεσίας είτε μέσω τεκνοθεσίας. Έχουν ξεκινήσει στην Αμερική, σε πειραματικό στάδιο βέβαια, μεταμοσχεύσεις μήτρας σε transgender γυναίκες που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία την εγκυμοσύνης.

Αν είμαι στην Αμερική και μου διασφαλίσει κάποιος ότι θα πάνε όλα καλά θα το έκανα.... ΝΑΙ! Θέλω πολύ να περάσω την περίοδο της εγκυμοσύνης" αποκάλυψε η Καίτη Γκραμμά στο "The 2night show"!

Δείτε το βίντεο: