Καφέ της Χαράς: Η "Παπαδιά" φεύγει από το Κολοκοτρωνίτσι! Αυτή παίρνει την θέση της!

Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα την δούμε;

Καφέ της Χαράς: Η

Η "Παπαδιά" από το Καφέ της Χαράς φεύγει από το Κολοκοτρωνίτση και αυτή είναι η γυναίκα που παίρνει την θέση της "κουτσομπόλας" στο χωριό.

Η γυναίκα του παπά, όπως θέλει το σενάριο, στα νέα επεισόδια έχει φύγει από το χωριό, καθώς ο γιος της παντρεύτηκε μια Φιλανδέζα και πήγε να τον βοηθήσει.

Μάλιστα, εμείς πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει τι κάνει σήμερα η ηθοποιός που υποδυόταν τον ρόλο της "παπαδιάς".

Η γυναίκα που θα πάρει την θέση της είναι η Μαίρη Ραζή, η οποία είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Στο Καφέ της Χαράς θα κάνω την αδερφή του παπα-Τριαντάφυλλου. Θα είμαι η νέα κουτσομπόλα του χωριού. Ο γιος του παπά παντρεύτηκε μια Φιλανδέζα και η παπαδιά πάει να τον βοηθήσει. Οπότε έμεινε κενός αυτός ο ρόλος και μπήκε η αδερφή του. Θα είμαι όπως ήταν η παπαδιά. Η Σταυρούλα θα είναι η νέα Δήμαρχος του χωριού. Ο Φατσέας μιλάει τα ίδια ελληνικά και έχει κόλλημα με την ανακύκλωση. Θα έχουμε και νέο παπά στο χωριό που τον κυνηγάνε όλες οι γυναίκες» είπε χαρακτηριστικά.

Καφέ της Χαράς: Τον γιο του "παπά" και της "παπαδιάς" σήμερα τον έχετε δει; Παραμένει ίδιος και κούκλος!

Τον γιο του "παπά" και της "παπαδιά" από το Καφέ της Χαράς σήμερα τον έχετε δει; Παραμένει ίδιος και είναι κούκλος όπως και στην σειρά.

Σύμφωνα με τον "Πόπωτα" ήταν το αναρχικό στοιχείο του χωριού και του έκανε την ζωή δύσκολη. Μάλιστα, παραλίγο να του "κλέψει" και την "Χαρά".

Τον ηθοποιό υποδυόταν ο Γιώργος Καραμίχος, με τον οποίο τότε είχαν εμμονή πολλές τηλεθεάτριες της σειράς, καθώς ήταν κούκλος.

Καφέ της Χαράς: Αυτή η ηθοποιός είχε παίξει την μάνα του "Φατσέα"! Στο πρόσωπο σήμερα είναι κούκλα!

Ο τηλεοπτικός "Άρης" έχει χτίσει μια σπουδαία καριέρα στην υποκριτική, ενώ είναι και πατέρας δυο παιδιών.

Καφέ της Χαράς Άρης

Γιώργος Καραμίχος