Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έκανε την πιο σικ εμφάνιση στο θέατρο! Ο χρόνος δεν περνά από πάνω της!

Παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έκανε την πιο σικ εμφάνιση στο θέατρο! Ο χρόνος δεν περνά από πάνω της!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε για μία ακόμη φορά την πιο σικ εμφάνιση σε βραδινή έξοδό της στο θέατρο! Ο χρόνος δεν περνά πραγματικά από πάνω της!

Είναι η γυναίκα που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, κάτι που έκανε και χτες το βράδυ στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη".

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε μία total black εμφάνιση την οποία "έσπασε" με μία κοραλί γούνα! Σικάτη και στα μαύρα, ήταν χωρίς αμφιβολία, πιο όμορφη από ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη "συνέλαβε" και σας την παρουσιάζει:

Σαπουντζάκη εμφάνιση
Ζωζώ Σαπουντζάκη ρούχα
Σαπουντζάκη Ντενίση

Μεταξύ άλλων ωστόσο, η Ζωζώ θέλησε να σχολιάσει και την αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου από την παράσταση στην οποία συμμετείχε και όλα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα λέγοντας:

«Έλειψε και τα λογάκια αυτά που έλεγε τα λέει η Σοφία Κουρτίδου. Κακώς έφυγε βέβαια η Άβα Γαλανοπούλου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν είναι ωραίο πράγμα ένας ηθοποιός να φεύγει από την παράσταση. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν την έχω δει καθόλου. Απλώς πήγα στην παράσταση και είδα ότι έλειπε και είναι καλό κορίτσι, πολύ»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκαλύψεις που ανατριχιάζουν! Ο θάνατος του συζύγου της και η αποβολή που την στιγμάτισε!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε αποκαλύψεις που ανατριχιάζουν και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της και για την αποβολή που έζησε και την στιγμάτισε!

Η πασίγνωστη ηθοποιός και βασίλισσα της Νύχτας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», στον AlphaTv και παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη!

Η Ζωζώ Σαπουντάκη μίλησε για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, για τον δεύτερο σύζυγό της με τον οποίο έμεινε παντρεμένη 23 ολόκληρα χρόνια, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος και ανατρίχιασε την στιγμή που θυμήθηκε την αποβολή που είχε ενώ ήταν 4 μηνών έγκυος.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μόλις μάθαμε τα ευχάριστα! Κάνει το νέο βήμα...

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν έπιασε φωτιά στην Κινέτα έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα μαζί μου. Το σπίτι μου κάηκε, σώθηκε μόνο το βεστιάριο που ήταν στο ισόγειο. Ήμουν πάντα σοβαρή στη δουλειά μου και ο κόσμος το εισέπραττε. Έκανα οντισιόν στην Αμερική για πλάκα και τελικά έκλεισα τα μεγαλύτερα συμβόλαια.

Γύρισα στην Ελλάδα για να παντρευτώ τον έρωτά μου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει διαζύγιο από την άλλη γυναίκα. Ο πατέρας μου με στήριξε στο θέατρο, η μάνα μου δεν ήθελε να γίνω θεατρίνα. Ο πρώτος μου γάμος ήταν με έναν γιατρό, χωρίσαμε μετά από τρεις μήνες.

Ο Νιάρχος μου έδινε χρήματα την ώρα που τραγουδούσα. Ο Ωνάσης ήταν μεγάλος γλεντζές, ο Νιάρχος ήταν πάντα μόνος. Μου έχουν κάνει τα περισσότερα δώρα στο θέατρο, χωρίς να μου πιάσουν ούτε το χέρι. Δεν ξέρω αν με ζήλευαν, εγώ ήμουν πάντα πιστή.

Ο δεύτερος άντρας μου πέθανε μέσα σε τρεις μήνες από καρκίνο. Έμεινα έγκυος πριν παντρευτώ, αλλά το έχασα γιατί κουραζόμουν πολύ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν έτυχε να κάνω. Είμαι με έναν κύριο τώρα και περνάμε πολύ όμορφα»

TAGS