Σμαράγδα Καρύδη: Αυτό είναι το... όνομα που έδωσε στο "δεύτερο" παιδί του Θοδωρή Αθερίδη!

Θα "λιώσετε"!

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτό είναι το... όνομα που έδωσε στο

Αυτό είναι το... όνομα που έδωσε η Σμαράγδα Καρύδη στο δεύτερο παιδί του Θοδωρή Αθερίδη, τον εγγονό του, που λατρεύει.

Πριν από μερικούς μήνες η Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της. Από εκείνη την στιγμή ο ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φωτεινή Αθερίδου, μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με τον μπέμπη της και έγραψε την λεζάντα:

«Το ονόματα που του δίνονται καθημερινά κουκλίτσος-κουκίτσος-κουτσουρίνος-λιλίκος-λαλίκος-μπιφτέκης –μπουζούκης-τσελεμένγκος-μπαρμπούρης-μπεζεβένγκης-γουατεμάλας-…τα θαύματα μου».

Από τα σχόλια δεν έλειψε και εκείνο της Σμαράγδας Καρύδη, που με την σειρά της αποκάλυψε πως αποκαλεί τον μπέμπη. «Τσουρέκης», έγραψε.

Σμαράγδα Καρύδη Θοδωρής Αθερίδης παιδί

Φωτεινή Αθερίδου γιος

Θοδωρής Αθερίδης: Το μωρό που του αλλάζει την ζωή! Σε πελάγη ευτυχίας!

Ο Θοδωρής Αθερίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το μωρό που του αλλάζει ριζικά την ζωή προς το καλύτερο!

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στη Real Life, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον ερχομό του εγγονού του.

Η κόρη του Θοδωρή, Φωτεινή Αθερίδου από μέρα σε μέρα περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ναι, με το καλό να μας έρθει. Περιμένω με μεγάλη χαρά και προσμονή να αποκτήσω και αυτή την ιδιότητα. Θέλω να παίρνω τον εγγονό μου σε δέκα χρόνια από τώρα και να πηγαίνουμε οι δυο μας για μπάνιο και να μιλάμε για τις συμμαθήτριες που του αρέσουν.».

Θοδωρής Αθερίδης: Όλη η αλήθεια για το μωρό με την Σμαράγδα Καρύδη! Τι συμβαίνει;

Όλη η αλήθεια για το μωρό με την Σμαράγδα Καρύδη! Αποκάλυψε ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης τι συμβαίνει με την σχέση τους και για ποιον λόγο δεν θα κάνουν παιδί.

Ο ηθοποιός είχε παραχωρήσει στο παρελθόν μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με την Σμαράγδα ταίριαξαν γιατί δεν είχαν στα πλάνα τους πως θέλουν να κάνουν παιδί!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή του:

Με τη Σμαράγδα που είστε μαζί και στο θέατρο και στο σπίτι έρχεται κάποια στιγμή η κούραση της ρουτίνας;

Με τη Σμαράγδα έχουμε καταφέρει κάτι καλό, μπορούμε να χωρίσουμε σε τρία λεπτά. Δεν έχουμε μπερδέψει τα οικονομικά μας. Δεν έχουμε κάνει κοινές αγορές, δεν έχουμε δάνεια, έχουμε δύο σπίτια. Ζούμε σε ένα, αλλά είναι θέμα 20 λεπτών να αδειάσω την ντουλάπα μου και να φύγω.

Αυτό το κάνατε με πλάνο;

Όχι ακόμα και αυτό έγινε με μία σοφία. Τα φτιάξαμε με την Σμαράγδα όταν εγώ ήμουν 37 και αυτή ήταν 33. Είχαμε τις διαδρομές μας, οπότε είχαμε μία υγιή ψυχική βάση. Ο καθένας ήξερε από τον εαυτό του τι θέλει από μία σχέση και προχωρήσαμε έτσι. Δεν ήθελε παιδί, δεν ήθελα δεύτερο παιδί, οπότε από εκεί και πέρα ταιριάξαμε και σαν άνθρωποι και μη ξεχνάς πως ήμασταν κολλητοί πριν.

Τελικά μία σχέση μένει αν είσαι και φίλος με τον άλλο, ή είναι μύθος;

Όχι δεν είναι μύθος. Καλό είναι όμως να συντηρείς την σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό. Και από τις δύο μεριές ήταν σχέση συνειδητή. Ξέραμε ότι και αυτό θέλει μία δουλειά.

Νιώθεις καμιά φορά ανασφάλεια; Γιατί είναι μία γυναίκα ποθητή.

Όχι δεν νιώθω γιατί θυμάμαι πως έκανε για μένα και αυτή. Οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει ποτέ για κάποιον άλλον έτσι. (γέλια)