Θρήνος! Πέθανε κορυφαίος σεφ!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος! Πέθανε κορυφαίος σεφ!

Θρήνος έχε ξεσπάσει στον κόσμο της μαγειρικής με την είδηση πως αυτός ο κορυφαίος σεφ πέθανε!

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών!

Ο λόγος για τον Γάλλο σεφ, Αντρέ Νταγκάν ο οποίος κατάφερε να γίνει γνωστός για την συνταγή του με ψητό στήθος πάπιας, ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα της γαλλικής κουζίνας.

Το περιστατικό του θανάτου του ήρθε να προστεθεί σαν φρικτή σύμπτωση στον πρόσφατο θάνατο του κορυφαίου σεφ που άφησε την τελευταία του πνοή στα 59 του!

Στην πολυετή του καριέρα, ο σεφ είχε μαγειρέψει για εξέχουσες προσωπικότητες, ενώ ανάμεσα στους πελάτες του ήταν και ο Σαρλ Ντε Γκολ.

Ο Νταγκάν, έκανε γνωστό ένα ξενοδοχείο στην επαρχία της Γαλλίας, το οποίο βρίσκεται σε μία περιοχή με 25.000 κατοίκους, όταν το 1960 κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michellin!

σεφ πέθανε

Θρήνος: Πέθανε πολύ γνωστός τηλεοπτικός σεφ!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε πολύ γνωστός τηλεοπτικός σεφ! Ήταν μόνο 59 ετών!

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, άφησε την τελευταία του πνοή στο Ντουμπάι.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Ταρπατζής!

Ο λόγος για τον Γκάρι Ρόουντς! Ο σεφ, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Βρετανία, είχε συμμετάσχει στο MasterChef, MasterChef USA αλλά και το Hell’s Kitchen.

νεκρός σεφ

«Με βαθιά θλίψη, η οικογένεια Ρόουντς ανακοινώνει τον θάνατο του πολυαγαπημένου συζύγου, πατέρα και αδελφού Γκάρι Ρόουντς. Ο Γκάρι πέθανε χτες το βράδυ, Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, σε ηλικία 59 ετών. Στο πλευρό του ήταν η πολυαγαπημένη του σύζυγος Τζένι» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας, και συμπληρώνει, «Η οικογένεια θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη στήριξή του και να ζητήσει σεβασμό αυτές τις δύσκολες ώρες».