Παύλος Χαϊκάλης: Η ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγο του! Θα κάνει αποκαλύψεις...

Απόψε τα... Μεσάνυχτα!

Παύλος Χαϊκάλης: Η ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγο του! Θα κάνει αποκαλύψεις...

Μια τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγο του θα κάνει ο Παύλος Χαϊκάλης και θα έχει να κάνει και αποκαλύψεις.... τα Μεσάνυχτα.

Απόψε στα «Μεσάνυχτα» στην καρέκλα των εξομολογήσεων κάθεται ο Παύλος Χαϊκάλης. O ηθοποιός αποκαλύπτει πως κάποτε υπήρξε ντέντεκτιβ, και πως σύντομα θα είναι και επαγγελματίας αστρολόγος καθώς παρακολουθεί μαθήματα αστρολογίας σε σχολή.

Μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη για τα λάθη και τα πάθη του και κάνει ερωτική εξομολόγηση στη πρώην σύζυγό του, Μαρία. Γιατί την χαρακτηρίζει γυναίκα της ζωής του; Παραδέχεται μοιραία λάθη και δηλώνει πως εκείνη τον άλλαξε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά λέγοντας πως έχασε πολλά κιλά όχι από στεναχώρια, αλλά διεκδικώντας έναν νέο εαυτό!

Αμέσως μετά η Ελένη Χατζίδου ανανεωμένη μετά τον ερχομό της κόρης της μιλά για το πόσο άλλαξε τη ζωή της η μητρότητα. Περιγράφει τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο Ετεοκλής Παύλου και αποκαλύπτει πώς έμαθε ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί. Μιλά για τον άνδρα της ζωής της αλλά και για τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη τον οποίο γνώρισε τυχαία, στο μαγαζί του στο Ηράκλειο, πριν ακόμα εκείνος γίνει ευρέως γνωστός.

Παύλος Χαϊκάλης: Συγκλονίζει για τον χωρισμό του! «Μου λείπει η γυναίκα των ονείρων μου!»

Ο Παύλος Χαϊκάλης συγκλονίζει για τον χωρισμό του με την Μαρία Λύκου, λέγοντας πως του λείπει η γυναίκα των ονείρων του!

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του OPENtv «Καλοκαίρι #not»!

Eκτός από τον χωρισμό του, ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του, αλλά και τη ζωή του!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στα 14 έλεγα ότι ήταν καλό που πέθανε ο πατέρας μου, γιατί αν δεν είχε πεθάνει θα είχα άλλη ζωή! Φυσικά και κλαίει ένας άνδρας και μάλιστα πολύ! Πάντοτε ζητάμε από τους άλλους να κάνουν πράγματα. Eκείνο που χρειάζεται η πολιτική δεν είναι να αλλάξει πράγματα, αλλά να αλλάξουν οι άνθρωποι.

Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά των ηθοποιών πρέπει να βγαίνουν σαν ουρίτσα των γονιών τους και να λένε πράγματα. Έχω κάνει τεραστία λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου! Η Μαρία είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης. Τι είχε συμβεί με τον γάμο τους!