Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν κρατήθηκε και «έσπασε» μπροστά στις κάμερες! «Δεν πίστευα ποτέ ότι...»! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν κρατήθηκε και «έσπασε» μπροστά στις κάμερες! «Δεν πίστευα ποτέ ότι...»! (Βίντεο)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν κρατήθηκε και «έσπασε» μπροστά στις κάμερες του Star! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πίστευα ποτέ ότι...»!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έχουν γίνει πολύ αγαπητοί στο κοινό μέσα από την συμμετοχή τους στο «Globetrotters».

Στο χθεσινό επεισόδιο βρέθηκαν οι δυο τους στη Γη του Πυρός, όπου αναζήτησαν φλαμίνγκο. Περπάτησαν σε παγετώνα και προσπάθησαν να φτάσουν μέχρι το τέλος του κόσμου, στην Ουσουάια, για να βγάλουν μια selfie για τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησής τους, έφτασαν σε μια λίμνη προκειμένου να δουν τον παγετώνα Περίτο Μορένο, έναν από τους μεγαλύτερους στην Παταγονία.

Η Αντελίνα τότε «έσπασε» για λίγο τον δυναμικό χαρακτήρα που βλέπουμε τόσο καιρό και είδαμε την πιο ευαίσθητη μεριά της, όπως και τότε που μίλησε με τα παιδιά της!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρεθώ εδώ. Τα μεγάλα πράγματα τα ζεις μια φορά. Τώρα μπορεί να βλέπει κάποιος και να πει “είσαι χαζή που κλαις τώρα γι’ αυτό”, αλλά είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπω κι ευχαριστώ που ήρθα εδώ.

Είναι κρίμα που δεν μπορώ να έχω κι άλλους δικούς μου ανθρώπους μαζί μου, τα παιδιά μου, να δουν αυτό που βλέπω. Είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπω. Και είναι κάτι που δεν μπορώ να ακουμπήσω και μ’ αρέσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θα άλλαζε στον Χάρη! Δεν φαντάζεστε τι είναι...

Η Αντελίνα Βαριακούρη σε μια συνέντευξη της αποκαλύπτει τι είναι αυτό που αν μπορούσε θα άλλαζε στον Χάρη! Δεν φαντάζεστε τι είναι....

Η καλλονή σύζυγος του τραγουδιστή, Χάρη Βαρθακούρη έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών μέσα από την εκπομπή «Globetrotters».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη όταν ερωτήθηκε τι θα ήταν αυτό που θα άλλαζε στον σύζυγο της εκείνη απάντησε:

«Θα άλλαζα την αναβλητικότητα του! "Θα το κάνω σήμερα, αύριο", αυτό με τρελαίνει!» και συμπληρώνει: «Έχουμε ως αρχή πως η οικογένειά μας είναι ενωμένη. Η σχέση σου με τον Χάρη ήταν από έρωτα και εγώ τις επιλογές μου τις στηρίζω. Είμαστε 10 χρόνια μαζί, αλλά είμαστε ζευγάρι, φίλοι, αδέλφια! Όταν έχεις τέτοια σχέση, δείχνεις όλο σου τον χαρακτήρα. Δεν έχουμε στεγανά στην σχέση μας».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Πήγε στα χιόνια και έδωσε «ζεστό» φιλί στον Χάρη! Τα βρήκαν ξανά...