Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έλαμπε στο μαύρο κολλητό φόρεμά της! Όλοι κοιτούσαν το βαθύ άνοιγμα στην πλάτη της...

Με το που γύρισε πλάτη στους φωτογράφους πήραν φωτιά τα φλας!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έλαμπε στο μαύρο κολλητό φόρεμά της! Όλοι κοιτούσαν το βαθύ άνοιγμα στην πλάτη της...

Έλαμπε μέσα στο μαύρο φόρεμά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η αλήθεια είναι πως όλοι κοιτούσαν, την συγκεκριμένη βραδιά το βαθύ άνοιγμα στην πλάτη της...

Το βράδυ της Τρίτης 3/12 η παρουσιάστρια του ALPHA βρέθηκε στο Baraonda για την παρουσίαση της νέας συνεργασίας Mi-Ro x Sugarfree.

Για την περίσταση επέλεξε ένα απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακό μαύρο, μίνι φόρεμα από βελούδο με glittery λεπτομέρειες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή ALPHA

Το συνδύασε με ένα ζευγάρι strappy σανδάλια διακοσμημένα με κρύσταλλα, μικρά διαμαντένια σκουλαρίκια ενώ προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν. Το μακιγιάζ της ήταν όπως συνηθίζει πάντα φρέσκο σε γήινες αποχρώσεις.

Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεμα

Γιώργος Ντάβλας-Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε να διασκεδάζει και να ποζάρει με φίλους και γνωστούς με το χαμόγελο στα χείλη, όπως πάντα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή εκδήλωση

Ζενεβιέβ Μαζαρί-Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ελένη Τσολάκη

Βέβαια, αξίζει να θυμηθούμε την εμφάνισή της στο Party του YOU πριν από λίγες ημέρες για τα 6 χρόνια κυκλοφορίας! Έλαμπε από κάτω μέχρι πάνω και ήταν η πιο καλοντυμένη με διαφορά...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι με αυτό το φόρεμα! Πού θα το βρεις;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα κατάφερε και «έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι με αυτό το φόρεμα! Πού θα το βρεις; Είναι έρωτας...

Η μελαχρινή παρουσιάστρια, βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας και παρέδωσε μαθήματα στιλ! Το φόρεμά της τρέλανε κόσμο και... κοσμάκι και η ίδια δεν προλάβαινε να ποζάρει!

Όλοι οι φωτογράφοι έπεσαν πάνω της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς! Φόρεσε μαύρο φόρεμα με κεντημένες μεγάλες πούλιες και φτερά και τις «πάτησε» όλες κάτω! Μάλιστα, την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι σούπερ glam πέδιλα! Για την ιστορία, το μαύρο φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν από τους Mi-Ro! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεμα εβδομάδα μόδας