Θυμάστε τον «Πλαπούτα» από «Της Ελλάδος τα παιδιά»; Δε φαντάζεστε πώς είναι σήμερα!

Άλλος άνθρωπος!

Θυμάστε τον «Πλαπούτα» από «Της Ελλάδος τα παιδιά»; Δε φαντάζεστε πώς είναι σήμερα!

«Της Ελλάδος τα παιδιά»: Μήπως θυμάστε τον γνωστό σε όλους Πλαπούτα; Δε φαντάζεστε με τίποτα πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός!

Είναι μία από τις σειρές που έγραψε το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα, αφού καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές ανά τη χώρα οι οποίοι "έριξαν" άπειρο γέλιο!

Θυμηθείτε πώς είναι και ο αγαπημένος «Χλαπάτσας» από την αγαπημένη σειρά του Ant1...

Ο «Πλαπούτας» ή αλλιώς Νίκος Αλεξίου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στο ρόλο που υποδύθηκε στη σειρά, αποκαλύπτοντας πως ακόμα ο κόσμος τον φωνάζει «Πλαπούτα», ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακούσει να τον φωνάζουν «Πλακούντα».

«Της Ελλάδος τα παιδιά»: Επιστρέφει στις οθόνες μας; Όλη η αλήθεια!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την αγαπημένη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» να γίνεται remake.

Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, ο Γιάννης Μπέζος θα φορέσει την στολή του και θα υποδυθεί για ακόμη μια φορά τον αγαπημένο του ρόλο. Διαβάστε παρακάτω...

Τι ισχύει όμως; Ο Γιάννης Μπέζος μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό MYtv, μεταξύ άλλων απάντησε στο αν θα δούμε πάλι στις οθόνες μας την αγαπημένη σειρά.

Ακόμα ένα σενάριο που κυκλοφορεί έχει να κάνει με την επιστροφή της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» με νέα επεισόδια….

Όχι, δεν υπάρχει τίποτε από όλα αυτά!

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη ηθοποιός εξομολογείται: «Είχαμε δώσει τα χέρια, αλλά προτίμησαν μια ηθοποιό που είναι "τραβηγμένη"»!

Πιστεύετε πως υπάρχει λόγος να επανέρχονται σειρές από το παρελθόν;

Εγώ θα μιλήσω μόνο για την δική μας σειρά και όχι άλλων συναδέλφων. Θεωρώ ότι αν γίνονταν κάτι τέτοιο θα ήταν μνημόσυνο. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα, γιατί καταστρέφουν και το πρώτο. Δεν έχουν κανένα νόημα.