Ρούλα Κορομηλά: Φωτογραφία μέσα από την κρεβατοκάμαρα της! Δεν χωράνε τα ρούχα και τα παπούτσια της!

Το δωμάτιο θα σας εντυπωσιάσει!

Ρούλα Κορομηλά: Φωτογραφία μέσα από την κρεβατοκάμαρα της! Δεν χωράνε τα ρούχα και τα παπούτσια της!

Η Ρούλα Κορομηλά με μια φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από την κρεβατοκάμαρά της, μας δίνει να καταλάβουμε πως δεν χωράνε πουθενά τα ρούχα και τα παπούτσια της!

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά όχι από την προσωπική της ζωή!

Με μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram θα παρατηρήσεις διάφορες γωνιές του σπιτιού της, όμως εμείς σταθήκαμε λιγάκι παραπάνω στην κρεβατοκάμαρα της!

Η Ρούλα Κορομηλά έχει μια μεγάλη, αλλά μίνιμαλ κρεβατοκάμαρα με έναν καθρέφτη να βλέπει το πλάι του κρεβατιού και τα λευκά σεντόνια να «δένουν» αρμονικά με το λευκό του τοίχου.

Θα παρατηρήσουμε επίσης όπως έχει παρατημένα τα ρούχα της πάνω στο κρεβάτι, όπως πολλές γυναίκες συνηθίζουμε να έχουμε, αλλά και τα παπούτσια της να είναι στημένα κάτω από τον καθρέφτη!

Η Ρούλα Κορομηλά έχει μια τεράστια ντουλάπα για να χωρέσει τα ρούχα της και τα παπούτσια της, η οποία είναι κι αυτή έτοιμη να εκραγεί, επομένως πως να χωρέσουν όλα αυτά; Όπως και να 'χει εμείς θαυμάσαμε και αγαπήσαμε την κρεβατοκάμαρα της, αφού το μινιμαλ είναι πάντα το πιο ωραίο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ρούλα Κορομηλά δωμάτιο ρούχα σπίτι

Ρούλα Κορομηλά παπούτσια δωμάτιο

Ρούχα Κορομηλά σπίτι κρεβατοκάμαρα κρεβάτι

Ρούλα Κορομηλά: Το δεύτερο της σπίτι είχε πισίνα! Το... έχασε! Δείτε φωτογραφίες από μέσα...

Το δεύτερο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά είχε πισίνα και απίστευτη θέα. Ωστόσο το έχει πλέον... χάσει. Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του.

Ήταν το ησυχαστήριο της παρουσιάστρια, καθώς κάθε καλοκαίρι πήγαινε εκεί για να ηρεμήσει από την καθημερινότητα της Αθήνας και να απολαύσει την θάλασσα και να ξεκουραστεί.

Η Ρούλα Κορομηλά, είχε αγοράσει την εξοχική κατοικία στην περιοχή Διακόφτης στην Μύκονο, με εμβαδόν 500 τ.μ. και κάθε καλοκαίρι απολάμβανε τις διακοπές της μαζί με φίλους της.

"Καταπέλτης" η Ρούλα Κορομηλά για τον παρουσιαστή του "Μεσημέρι ΣΚΑΪ"! «Έχει χαθεί το μέτρο... λυπάμαι»!

Όμως μετά από μεγάλη απόφαση που πήρε αναγκάστηκε να το πουλήσει, λόγω της μεγάλης φορολογίας και του ΕΝΦΙΑ στο νησί των ανέμων. Αγοραστής είναι ήταν Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά.

Η Ρούλα Κορομηλά το πούλησε έναντι 2.300.000 ευρώ και μερικά από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα ήταν δεσμευμένη.

Οι φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό είναι μαγευτικές. Ο καθένας θα ήθελε τέτοια κατοικία.

Ρούλα Κορομηλά σπίτι

Ρούλα Κορομηλά Μύκονος

Ρούλα Κορομηλά βίλα

Παρουσιάστρια σπίτι Μύκονος