Παύλος Χαϊκάλης: Μιλάει για την πρώην σύζυγό του και "λιώνει"! «Είναι αστέρι...»!

Λόγια όλο νόημα από τον ηθοποιό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παύλος Χαϊκάλης: Μιλάει για την πρώην σύζυγό του και

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε μία μοναδική συνέντευξη στην οποία δε δίστασε να μιλήσει για την πρώην σύζυγό του. Μιλάει για εκείνη και "λιώνει"! «Δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι...»!

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τελευταίο γάμο του και στο πώς αυτός έληξε άδοξα, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό του ενώ παραδέχθηκε πως έχει κάνει ο ίδιος πολλά λάθη.

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός πέρασε πριν από λίγες μέρες μία περιπέτεια με την υγεία του και χρειάστηκε να μείνει μερικές μέρες στο νοσοκομείο.

«Η Μαρία είναι αστυνομικός και είχα πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσω για κάτι διαβατήρια κι έτσι την γνώρισα. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Μετά από έξι χρόνια μαζί, πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε, μείναμε τρία χρόνια παντρεμένοι και αργότερα ήρθε ο κορεσμός στη σχέση μας.

Έχω κάνει τεράστια λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου. Η Μαρία είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή. Αυτή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Η Μαρία, μου άλλαξε ριζικά τη ζωή. Χωρίσαμε και το φταίξιμο πήραν δικό μου. Μου έδινε φως στη ζωή μου κι εγώ σκοτάδια. Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη που μόνο αυτή μάλλον θα ξαναπαντρευόμουν. Όλοι οι άντρες προσπαθούν να αλλάξουν τη γυναίκα τους, εγώ προσπάθησα να αλλάξω τον εαυτό μου για χάρη αυτής της γυναίκας. Γιατί πραγματικά δεν της αξίζει το ενενήντα εννιά τοις εκατό αλλά της αξίζει το εκατό τοις εκατό. Εκεί, λοιπόν έχασα την μπάλα και τον εαυτό μου. Ουσιαστικά προσπαθώντας να αλλάξω έκανα πολλά λάθη και ήρθε ο χωρισμός.

Έχω πει ότι ένας τέταρτος γάμος ή θα γίνει θρησκευτικά πάλι με την ίδια γυναίκα ή θα βρεθεί κάτι το οποίο θα ξεπεράσει πάρα πολύ τη Μαρία. Αν αυτή είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα πακέτο που δεν το βρίσκεις εύκολα. Η Μαρία είναι χρυσό μετάλλιο. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φύγει μια γυναίκα από μια σχέση, φταίει πάντα ο άντρας» ήταν τα λόγια του.

Παύλος Χαϊκάλης: Συγκλονίζει για τον χωρισμό του! «Μου λείπει η γυναίκα των ονείρων μου!»

Ο Παύλος Χαϊκάλης συγκλονίζει για τον χωρισμό του με την Μαρία Λύκου, λέγοντας πως του λείπει η γυναίκα των ονείρων του!

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του OPENtv «Καλοκαίρι #not»!

Eκτός από τον χωρισμό του, ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του, αλλά και τη ζωή του!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στα 14 έλεγα ότι ήταν καλό που πέθανε ο πατέρας μου, γιατί αν δεν είχε πεθάνει θα είχα άλλη ζωή! Φυσικά και κλαίει ένας άνδρας και μάλιστα πολύ! Πάντοτε ζητάμε από τους άλλους να κάνουν πράγματα. Eκείνο που χρειάζεται η πολιτική δεν είναι να αλλάξει πράγματα, αλλά να αλλάξουν οι άνθρωποι.

Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά των ηθοποιών πρέπει να βγαίνουν σαν ουρίτσα των γονιών τους και να λένε πράγματα. Έχω κάνει τεραστία λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου! Η Μαρία είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης. Τι είχε συμβεί με τον γάμο τους!