My Style Rocks: Όνομα έκπληξη θέλει να έχει την παρουσίαση! «Αυτοπροτείνομαι»!

Ποια είναι;

My Style Rocks: Όνομα έκπληξη θέλει να έχει την παρουσίαση! «Αυτοπροτείνομαι»!

Ένα όνομα έκπληξη αποκαλύπτει ότι θέλει να έχει την παρουσίαση του «My Style Rocks»! «Αυτοπροτείνομαι», είπε μεταξύ άλλων!

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση για τον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ είναι πολλά και σήμερα ήρθε να προστεθεί στη λίστα ακόμη ένα.

Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ευαγγελίας Αραβανή και άλλα πολλά!

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Βάσω Κολλιδά ανέφερε στις κάμερες του Happy Day πως η ίδια έχει αυτοπροτείνει τον εαυτό της για την παρουσίαση. «Έκανα πρόταση για το My style rocks, να με πάρουν για παρουσιάστρια. Αυτοπροτείνομαι!»

Παράλληλα πρόσθεσε ότι θα συμμετείχε στο συγκεκριμένο σόου και στην κριτική επιτροπή, αλλά δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση για κάτι τέτοιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

My Style Rocks: Ονόματα έκπληξη θα καθίσουν στην επιτροπή! Ποια θα είναι τελικά παρουσιάστρια;

Ονόματα έκπληξη θα καθίσουν στην επιτροπή του My Style Rocks 3! Ποια θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του σόου;

Ο διαγωνισμός μόδας επιστρέφει σύντομα στον ΣΚΑΪ με τον τρίτο κύκλο και τα ονόματα που ακούγονται εδώ και αρκετό καιρό τόσο για την επιτροπή όσο και για την παρουσίαση αποτελούν έκπληξη!

Σήμερα στην εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1 παρουσίασαν ένα εκτενές ρεπορτάζ για το My Style Rocks 3 και η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πολλά!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επική αντίδραση όταν την ρώτησαν για την παρουσίαση του My Style Rocks 3! (Βίντεο)

Είπε συγκεκριμένα ότι τα δύο πρόσωπα της κριτικής επιτροπής τα οποία έχουν κλειδώσει κατά 99% είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Λάκης Γαβαλάς. Το τρίτο πρόσωπο θα είναι σίγουρα γυναίκα.

Ο ΣΚΑΪ θέλει την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, αλλά θα δοκιμαστούν και κάποιες άλλες κυρίες που είναι στη λίστα.

Εκτός παρουσίασης μένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ευαγγελία Αραβανή, τα δύο αυτά ονόματα απομακρύνονται και μπαίνουν στο προσκήνιο δύο άλλα ονόματα.