Θλίψη: Πέθανε η τραγουδίστρια Μαρίτσα Βαρβάτου

Μια τεράστια φωνή του δημοτικού τραγουδιού

Θλίψη: Πέθανε η τραγουδίστρια Μαρίτσα Βαρβάτου

Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της τραγουδίστριας Μαρίτσας Βαρβάτου σε ηλικία 76 ετών.

Η Μαρίτσα Βαρβάτου ήταν τραγουδίστρια της παραδοσιακής και δημοτικής μουσικής, από τις πιο γνωστές φωνές στο Ξηρόμερο, στην Αιτωλοακαρνανία, στην Ήπειρο και σε όλη τη Στερεά Ελλάδα.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο νεκροταφείο Αγρινίου.

Η Μαρίτσα Βαρβάτου (το επώνυμο της ήταν Δημητρίου) γεννήθηκε το 1943 στη Γουριά Μεσολογγίου.

Παντρεύτηκε σε ηλικία 16 ετών τον μουσικό Αποστόλη Βαρβάτο και μπήκε στη δουλειά κοντά στον άνδρα της που έπαιζε κιθάρα και αποτέλεσαν ένα από τα κορυφαία δίδυμα του δημοτικού μας τραγουδιού με πολλές επιτυχίες.

Με τον σύζυγο της έζησαν μαζί 60 χρόνια έως στις 26 Ιουλίου 2019, όταν εκείνος έφυγε από την ζωή.

Δούλεψε σε όλα σχεδόν τα κέντρα της Αθήνας που πρόσφεραν δημοτική μουσική και συνεργάστηκε με όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές της παραδοσιακής ορχήστρας.

Για κάποιο διάστημα τραγούδησε και στο εξωτερικό για τους ομογενείς.
Δικαιολογημένα θεωρείται και ήταν, μια σπουδαία τραγουδίστρια, με δική της προσωπικότητα στο τραγούδι, που άφησε σημαντικό έργο πίσω της και πολλά τραγούδια.

Πηγή: agriniopress

Μεγάλη θλίψη για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Ο θάνατος που την "τσάκισε"!

Θρήνος: Πέθανε 27χρονος τραγουδιστής

Απέραντη θλίψη και θρήνος για τον 27χρονο τραγουδιστή και τον θάνατό του!

Ο θάνατος του 27χρονου σταρ Cha In Ha ανακοινώθηκε από από ατζέντη του ο οποίος είπε ότι το πτώμα του βρέθηκε σήμερα 3 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε συντετριμμένοι γιατί αναγκαζόμαστε να σας μεταφέρουμε δυσάρεστα νέα. Στις 3 Δεκεμβρίου ο ηθοποιός, Cha In Ha έφυγε από κοντά μας. Είμαστε συντετριμμένοι και ευχαριστούμε όλους όσοι μας μετέφεραν την αγάπη τους μέχρι σήμερα».

νεκρός 27χρονος τραγουδιστής
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτά τα νέα, ζητούν να σταματήσει η φημολογία για τα αίτια του θανάτου του και να σεβαστούν την οικογένειά του. Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με τους Straitstimes.com ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και είναι σε εξέλιξη οι έρευνες από την αστυνομία.

Η είδηση έχει συγκλονίσει τους φαν της K-Pop που ήδη μετράει άλλα δυο θύματα την 25χρονη Sulli και την 28χρονη Goo Hara.

Μεγάλη θλίψη για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Ο θάνατος που την "τσάκισε"!

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Βαξεβάνη! Ο θάνατος του "χτύπησε" την πόρτα

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Κώστα Βαξεβάνη, καθώς ο θάνατος του "χτύπησε" την πόρτα και τον βύθισε στο πένθος...

Ο πατέρας του, Χρήστος Βαξεβάνης έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 χρόνων. Γεννήθηκε και έζησε στην Αγία Παρασκευή της Μυτιλήνης και δήλωνε περήφανος για την καταγωγή του από το νησί που όπως έλεγε εκπροσωπούσε τους «ποιητές και την Αριστερά». Υπήρξε ένας από τους φημισμένους παραδοσιακούς μαστόρους πέτρας και δεν εγκατέλειψε την τέχνη του, ούτε όταν τον κατέβαλε το γήρας και οι ασθένειες.

Από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας εντάχθηκε στις γραμμές της Αριστεράς έχοντας τα έντονα βιώματα της Αντίστασης (ο πατέρας του, Κώστας Βαξεβάνης υπήρξε ένα από τα τρία ιδρυτικά μέλη του ΕΑΜ στη Μυτιλήνη) και του Εμφυλίου (ο θείος του εκτελέστηκε στο Επταπύργιο της Θεσσαλονίκης).

πατέρας Κώστα Βαξεβάνη


Πάλεψε από τις γραμμές του παράνομου ΚΚΕ και της ΕΔΑ και έζησε ποικιλοτρόπως διωκόμενος για τα πολιτικά του φρονήματα. Πίστευε στην ενότητα της Αριστεράς που θεωρούσε απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημοκρατική πορεία της χώρας.

Μεγάλη του αγάπη στάθηκε πάντα η πέτρα. Άψυχες κοτρόνες, πέτρες από τα ηφαίστεια του νησιού και τη θάλασσα, αποκτούσαν στα χέρια του πνοή.

πατέρας Κώστα Βαξεβάνη νεκρός


Ο Χρήστος Βαξεβάνης απέκτησε τρία παιδιά τον Κώστα, τον Ευθύμιο και τον Αντώνη και έξι εγγόνια.

Η κηδεία θα γίνει στην Αγία Παρασκευή, στη Μυτιλήνη, την Κυριακή (8/12) στις 12 το μεσημέρι.

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!