Κατερίνα Δαλάκα: Ενώ είχε τον Φιντιρικό δίπλα της κοιτούσε συνέχεια το κινητό! Φωτογραφίες - απόδειξη!

Οι φωτογραφίες απευθείας από τους φωτογράφους!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Δαλάκα: Ενώ είχε τον Φιντιρικό δίπλα της κοιτούσε συνέχεια το κινητό! Φωτογραφίες - απόδειξη!

Ενώ είχε τον Δημήτρη Φιντιρικό δίπλα της η Κατερίνα Δαλάκα κοιτούσε συνέχεια το κινητό και ο φακός του Youweekly.gr ήταν στο νυχτερινό κέντρο! Δείτε τις φωτογραφίες - απόδειξη!

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια αυτή την περίοδο αφού η σχέση τους έσκασε πριν λίγο καιρό σα μια μικρή "βόμβα" στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz!

Οι δυο τους βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Estate και οι φωτογράφοι εννοείται πως έπεσαν πάνω τους και πήραν φωτιά τα κλικ τους!

Πολύ εντυπωσιακή η νικήτρια του Survivor μέσα στην κοντή τους μαύρη φούστα!

Ωστόσο, το μάτι μας δεν θα μπορούσε να μην πέσει στο χέρι της αφού συνέχεια κρατούσε το κινητό της και μάλιστα για αρκετή ώρα! Δείτε τα στιγμιότυπα παρακάτω γιατί εμείς... μιλάμε με αποδείξεις!

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Κατερίνα Δαλάκα Survivor

Κατερίνα Δαλάκα νυχτερινή έξοδος

Σε μία άλλη πρόσφατη έξοδος του ζευγαριού στον φακό φαίνονταν ξεκάθαρα τα σημάδια στα πόδια της από όλα αυτά που τράβηξε στο Survivor...Ανατριχιαστικό το υλικό!

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτό είναι το σπίτι που μένει με τον Φιντιρίκο! Έχει αέρα από... Survivor!

Αυτό είναι το σπίτι που μένει η Κατερίνα Δαλάκα με τον Φιντιρίκο! Έχει αέρα από... Survivor και θα τρελαθείτε μόλις το δείτε!

Όπως ήδη από χτες σας γράψαμε, το ζευγάρι πλέον συγκατοικεί στο Πανόραμα Βούλας. Εμείς, τρυπώσαμε στο Instagram του Δημήτρη Φιντιρίκου και εντοπίσαμε το σπίτι που μοιράζεται πλέον με την Κατερίνα Δαλάκα.

Όπως θα δείτε, είναι αρκετά μεγάλο, άνετο και διακοσμημένο με μπεζ και καφέ αποχρώσεις. Μάλιστα, η θέα του θυμίζει Survivor αφού από το μπαλκόνι Κατερίνα και Δημήτρης βλέπουν το πέλαγος. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Κατερίνα Δαλάκα: Ερωτευμένη μετά το Survivor! Ποιος της "έκλεψε" την καρδιά; (Βίντεο)