Ελένη Μενεγάκη: «Έπεσε» μαύρο ξαφνικά στην εκπομπή της! «Αυτό δεν είναι φάρσα...»! Τι συνέβη;

«Δεν έχουμε...»!

Ελένη Μενεγάκη: «Έπεσε» μαύρο ξαφνικά στην εκπομπή της! «Αυτό δεν είναι φάρσα...»! Τι συνέβη;

«Έπεσε» μαύρο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Τι συνέβη έτσι ξαφνικά; «Αυτό δεν είναι φάρσα...», είπε μεταξύ άλλων!

Η γνωστή παρουσιάστρια στην σημερινή της εκπομπή στον AlphaTV είχε καλεσμένη την ηθοποιό, Βίκυ Σταυροπούλου και συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό! Ποιο ήταν αυτό;

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης λοιπόν, η Βίκυ Σταυροπούλου μιλούσε για τις φάρσες που δέχεται συνεχώς από την κόρη της, Δανάη Μπάρκα κι εκείνη τρομάζει και ξαφνιάζεται! Εκείνη την στιγμή έσβησαν τα φώτα στο πλατό και η Ελένη Μενεγάκη ξαφνιασμένη είπε: «Αυτό δεν είναι φάρσα, δεν έχουμε ρεύμα».

Μετά από λίγο όλα έγιναν όπως και πριν και η συνέντευξη συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Alpha tv: Έπεσε "μαύρο" στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! (Βίντεο)

Μαύρο έπεσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα στον Alpha tv.

Τι συνέβη στο στούντιο και έσβησαν τα φώτα;

Την ώρα που συζητούσαν στο πλατό για την νέα σειρά του HBO για το Τσέρνομπιλ, ξαφνικά έσβησαν όλα τα φώτα και υπήρξε αμηχανία στον αέρα. Αμέσως η παρουσιάστρια δικαιολόγησε το γεγονός λέγοντας πως φταίνε οι κεραυνοί, αφού έχει καταιγίδα.

Στην συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη είπε πως δεν είναι ωραίο για τους τηλεθεατές να είναι σκοτεινή η εικόνα και έριξε το βίντεο μέχρι να φτιαχτεί ο φωτισμός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έπεσε μαύρο στην εκπομπή της Ελένης! Τι συνέβη;

Ένα απρόοπτο συνέβη στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, όταν εκεί που μιλούσε η παρουσιάστρια, ξαφνικά, έπεσε η σύνδεση για λίγα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα άπαντες να ξαφνιαστούν!

Η Ελένη Μενεγάκη "πάγωσε" και με την... επιστροφή φάνηκε να μην είχε λόγια ξεστομίζοντας ένα "συμβαίνουν και αυτα" και συνέχισε κανονικά την εκπομπή της.

Η ξανφική διακοπή οφείλεται σε κάποιο τεχνικό σφάλμα, που αποκαταστήθηκε αμέσως... Όσο να ναι πάντως προκλήθηκε αναστάτωση τόσο στην ίδια της παρουσιάστρια όσο και στους συνεργάτες της!