Ελένη: Το άγνωστο περιστατικό με τον Γιάννη Λάτσιο - «Ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο και...»!

Έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή και έμειναν όλοι άφωνοι!

Ελένη: Το άγνωστο περιστατικό με τον Γιάννη Λάτσιο -  «Ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο και...»!

Ένα άγνωστο περιστατικό με τον Γιάννη Λάτσιο αποκάλυψε για πρώτη φορά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha, «Ελένη». «Ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο και...», είπε μεταξύ άλλων

Η Ελένη Μενεγάκη δεν συνηθίζει να αναφέρεται στον πρώην σύζυγο της, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες της να πάθουν αρχικά σοκ.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Γιάννη Λάτσιο με αφορμή ένα ρεπορτάζ που έδειξαν στην εκπομπή με μαϊμούδες και θυμήθηκε ένα ταξίδι τους.

«Εγώ θυμάμαι κάποτε, είχαμε πάει κάπου πριν παντρευτούμε με τον Γιάννη, δεν θυμάμαι, νομίζω Ταϋλάνδη. Ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο και μας λένε το πρώτο βράδυ ότι αν πάρουμε πρωινό στο δωμάτιο να μην αφήσουμε παράθυρο ή πόρτα ανοιχτά»

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της δεν έχει διστάσει να αναφερθεί και για τον σύζυγο της, Μάκη Παντζόπουλο, αλλά και στα παιδιά της.

Ελένη Alpha tv Γιάννης Λάτσιος

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Ξανά μαζί για τα παιδιά τους!

Μπορεί οι διαπροσωπικές τους σχέσεις στο παρελθόν μετά από το διαζύγιο να έχουν φτάσει πολλές φορές στο... κόκκινο, καθώς οι εντάσεις ανάμεσά τους ήταν αρκετές, ο χρόνος όμως, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, είναι ο καλύτερος γιατρός για να επουλώνει τις πληγές και αυτό ισχύει τα τελευταία 2 χρόνια βλέποντας τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου με τα τρία παιδιά τους.

Το ζευγάρι, 9 χρόνια μετά τον χωρισμό του, δείχνει να έχει ισορροπήσει αλλά και να έχει εξομαλύνει τα προβλήματα στις προσωπικές του σχέσεις αλλά και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών του, που έχουν μπει πλέον στην εφηβεία.

Έτσι, οι όποιες προσωπικές διαφωνίες μπήκαν στην άκρη και τώρα πια οι δύο πρώην σύντροφοι, αλλά πάνω απ’ όλα γονείς, έχουν χαράξει κοινή πορεία ανατροφής για τα παιδιά τους, τον 16χρονο Άγγελο, τη 14χρονη Λάουρα και την 11χρονη Βαλέρια, που τους ακολουθούν πιστά, κάνοντας συχνά πολλές συναντήσεις αλλά και συζητήσεις

Ελένη: Αυτή είναι η μεγάλη αδυναμία της Μαρίνας! Της το πήρε δώρο η μαμά της!.

«Δεν υπάρχει διαζύγιο που να μην εμπεριέχει κάποιο τραύμα τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά», τονίζουν οι ειδικοί σύμβουλοι σχολιάζοντας τις αρνητικές επιπτώσεις ενός χωρισμού και μιλώντας για τις συνέπειες στην ψυχολογία των παιδιών όταν βλέπουν τους γονείς τους να στέκονται πολλές φορές σε θέση μάχης και έτοιμοι για πόλεμο... Τα προβλήματα αλλά και οι δυσκολίες για την αντιμετώπιση αλλά και την επίλυσή τους είναι πολλά και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προχωρήσουν μπροστά, έχοντας ως κοινή συνισταμένη τη φροντίδα αλλά και την αγάπη τους, παραμερίζοντας τις προσωπικές τους διαφωνίες.

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε κατ’ αποκλειστικότητα την οικογένεια Λάτσιου – Μενεγάκη μαζί με τα τρία τους παιδιά στην Κηφισιά. Η παρουσιάστρια συνοδευόταν από τις δυο κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια, ενώ ο πρωτότοκος γιος της Άγγελος έφτασε στο προγραμματισμένο ραντεβού –που είχε δοθεί στο εστιατόριο «Benvenuto»– λίγο αργότερα με τον μπαμπά του Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο μένει μαζί εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια έφαγε μαζί στο τραπέζι και συζήτησε αρκετή ώρα για τα όποια θέματα έχουν προκύψει. «Σε ένα τραπέζι φαγητού γίνονται οι καλύτερες και πιο ουσιαστικές συζητήσεις. Έτσι και στη δική τους περίπτωση... Και ο ένας και ο άλλος γονιός έδειχναν να ακούν πολύ προσεκτικά τα θέματα και να λένε την άποψή τους, ενώ τα παιδιά είτε συμφωνούσαν είτε διαφωνούσαν προβάλλοντας σε αυτούς τα δικά τους επιχειρήματα», μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο Youweekly.gr.

Στο τέλος του γεύματος η Ελένη έμεινε περισσότερη ώρα με τον Άγγελο μέσα στο restaurant, ενώ η Βαλέρια και η Λάουρα ακολούθησαν τον μπαμπά τους και απόλαυσαν τον περίπατό τους στα βόρεια προάστια χαζεύοντας, μάλιστα, τις βιτρίνες των μαγαζιών.