Βίκυ Καγιά: Την είδαμε πάνω στην πασαρέλα και δεν την αναγνωρίσαμε! Με μαύρο φόρεμα και άλλο πρόσωπο!

Εσείς θα την αναγνωρίζατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Την είδαμε πάνω στην πασαρέλα και δεν την αναγνωρίσαμε! Με μαύρο φόρεμα και άλλο πρόσωπο!

Πάνω στην πασαρέλα είδαμε την Βίκυ Καγιά και δεν την αναγνωρίσαμε μέσα στο μαύρο φόρεμα της. Τότε, είχε άλλο πρόσωπο και μαλλιά.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της στον χώρο της showbiz ως μοντέλο και συνεργάστηκε με σπουδαίους οίκους μόδας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τα παλιά και συγκεκριμένα από επιδείξεις μόδας όπου έχει λάβει μέρος.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της από fashion show στο Παρίσι και έδειχνε κούκλα με το μαύρο maxi φόρεμα της με τις διαφάνειες. Ωστόσο, αν βλέπαμε την φωτογραφία χωρίς να δούμε ποιος την ανάρτησε δεν θα την αναγνωρίζαμε εύκολα. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και η Βίκυ Καγιά έχει αλλάξει το χρώμα αλλά και το μήκος των μαλλιών της.

Βίκυ Καγιά πασαρέλα μαύρο φόρεμα

Βίκυ Καγιά: Το μαύρο φόρεμά της, δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Ξέρουμε πού θα το βρεις!

Το μαύρο φόρεμά της Βίκυς Καγιά, δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Ξέρουμε πού θα το βρεις και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις γιορτές!

Η παρουσιάστρια, έκανε στο GNTM μια εμφάνιση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η Βίκυ Καγιά, ένα από τα μεγαλύτερα style icons, έβαλε μαύρο φόρεμα και ανέδειξε στο έπακρο το καλλίγραμμο σώμα της.

Προσέξτε όμως: Το μαύρο φόρεμά της, δεν μοιάζει με κανένα άλλο από όσα έχετε δει! Το σχέδιο του έχει γιακά από σατέν, ενώ το ίδιο το φόρεμα είναι γεμάτο κεντημένες πούλιες. Το φόρεμα της Βίκυς Καγιά, είναι από την εταιρία Ralph Lauren! Επειδή όμως έχει εξαντληθεί, σου βρήκαμε παρόμοιο! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά φόρεμα

Δείτε και ένα ακόμα φόρεμα της Βίκυς Καγιά: Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα της είναι μαύρο, άσπρο και το βρήκαμε στα H&M! Έχει «αδειάσει» τα ταμία!

Βίκυ Καγιά φόρεμα μαύρο

*Το συγκεκριμένο φόρεμα, κοστίζει 229,00 ευρώ - Βρείτε το εδώ