Καφέ της Χαράς: Ντοκουμέντο από τις πρόβες! Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε παίζει ξανά!

Έκανε την ανατροπή και μπήκε στην σειρά!

Καφέ της Χαράς: Ντοκουμέντο από τις πρόβες! Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε παίζει ξανά!

Έχουμε ντοκουμέντο από τις πρόβες για το Καφέ της Χαράς και θα μείνετε άφωνοι! Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε παίζει ξανά και η επιστροφή θα συζητηθεί!

Το «παρών» στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», το οποίο αναμένεται να επιστρέψει τις πρώτες μέρες του 2020 στην ελληνική τηλεόραση, θα δώσει ένα πρόσωπο από τα παλιά, το οποίο όμως όλοι νομίζαμε ότι δεν θα παίξει τελικά!

Στο πρόσφατο παρελθόν, σε ερωτήσεις που δέχθηκε για την διάσημη σειρά, είχε απαντήσει πως δεν είχε κάποια πρόταση, αλλά τελικά έγινε η ανατροπή!

Η ίδια, προδόθηκε μέσω φωτογραφίας από τις πρόβες και το πρόσωπό της φαίνεται ολοκάθαρα! Η αναφορά γίνεται για την Χριστίνα Αρχοντή ή αλλιώς την «Μπουλίτσα», την οποία διακρίνουμε στην παρακάτω φωτογραφία... Να σας θυμίσουμε ωστόσο, πως στο Youweekly.gr σας έχουμε γράψει αναλυτικά το σενάριο της σειράς για το 2020!

Καφέ της Χαράς πρόβες

Καφέ της Χαράς: Η Μπουλίτσα άνοιξε «πυρ»! Η «σπόντα» κατά του Χάρη Ρώμα!

Η Μπουλίτσα από το «Καφέ της Χαράς» άνοιξε πυρ και η «σπόντα» που πέταξε κατά του Χάρη Ρώμα!

Η μικρή Μπουλίτσα έγινε γνωστή μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 που όλοι αγαπήσαμε και σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας το νέο κύκλο!

Η Χριστίνα Αρχοντή, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έχει μεγαλώσει και περιμένει πως και πως να ενταχθεί στο καστ της σειράς του ΑΝΤ1!

Η Μπουλίτσα ρωτήθηκε από την εκπομπή «Happy Day» για τη σειρά και εκείνη δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της και on camera! Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» κάνει spoiler για το νέο κύκλο! Δείτε την φωτογραφία...

Η Χριστίνα Αρχοντή τόνισε:

«Έχουμε μιλήσει με τον κύριο Ρώμα, προς το παρόν μου έχει πει να λέω ότι δεν ξέρω. Ίσως να ρωτήσετε το ίδιο καλύτερα για λεπτομέρειες.

Ελπίζω κάτι να έχει στο νου του και για μένα, γιατί αν δεν έχει θα στεναχωρηθώ και θα πληγωθώ. Και όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πρόσωπα που με αγαπάνε και περιμένουν να με δουν κι εμένα.

Είμαι κι εγώ μέλος του καστ, δεν ξέρω πώς θα γινόταν να λείπει κάποιος σεναριακά. Εκείνοι ξέρουν»!

Μπουλίτσα