Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Πάγωσε" το βλέμμα της στον αέρα της εκπομπής! Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι...

Σοκαρισμένο το πλατό!

Σταματίνα Τσιμτσιλή:

"Πάγωσε" το βλέμμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν άκουσε όλα όσα είπε η Μαρία Αντωνά. Η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας δε δίστασε και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ό,τι της συνέβη!

Η εκπομπή «Happy Day» δεν ξεκίνησε με τον καθιερωμένο τρόπο που ξεκινά καθημερινά, καθώς η Μαρία Αντωνά θέλησε να διηγηθεί on air μία ιστορία που συγκλόνισε την ίδια.

Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αποκάλυψε πως ο λόγος που εχθές έλειπε από την εκπομπή ήταν γιατί είχε πέσει θύμα ληστείας. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά, κάποιοι επιτήδειοι έκλεψαν το αυτοκίνητο της.

Το συμβάν αυτό μας θυμίζει την αντίδραση της παρουσιάστριας, όταν πριν από λίγο καιρό έμαθε στον αέρα την εκπομπής ένα νέο που τη συγκλόνισε σχετικά με δύο γνωστούς της που τα "έσπασαν"...

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης ήταν ότι την ίδια χρονική στιγμή, έκλεψαν και το αμάξι της Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είναι συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου. Η Μαρία Αντωνά είχε ένα fiat ενώ η Βουλγαράκη ένα smart.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρόδωσε το μυστικό της Μπότση που δεν γνώριζε κανείς στον αέρα της εκπομπής και έμειναν όλοι «παγωτό»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόδωσε το μυστικό της Τζένης Μπότση που δεν γνώριζε κανείς στον αέρα της εκπομπής της και έμειναν όλοι «παγωτό»!

Η γνωστή ηθοποιός εχθές έγινε γνωστό ότι έγινε πρώτη φορά μανούλα και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη!

Έτσι, σήμερα η εκπομπή Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε να της ζήσει η νεογέννητη κορούλα της και μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη που άφησε τους τηλεθεατές άναυδους!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά ότι γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της εδώ και δύο μήνες, ενώ και η ίδια η Τζένη Μπότση σε συνέντευξη της είχε πει πως το γνώριζαν λίγοι. Κανένας τους όμως δεν το αποκάλυψε γιατί σεβάστηκε την επιθυμία της μέλλουσας τότε μητέρας. Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψη - σοκ! Ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει δεχθεί κακοποίηση;

Δείτε το σχετικό βίντεο: