Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Το όνομα του γιου τους δεν υπάρχει! Αποκάλυψαν από πού προέκυψε!

Τα είπε όλα η ηθοποιός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Το όνομα του γιου τους δεν υπάρχει! Αποκάλυψαν από πού προέκυψε!

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης διανύουν μία από τις πιο υπέροχες περιόδους της ζωής τους μετά τη γέννηση του γιου τους! Το όνομα που επέλεξαν για εκείνον δεν υπάρχει! Χθες βράδυ δε δίστασαν και αποκάλυψαν από πού προέκυψε.

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν χθες, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γιο της αλλά και στο πως κατέληξαν να του δώσουν αυτό το όνομα.

Το ζευγάρι περνάει υπέροχα με τον γιο τους και δεν παραλείπουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί τους.

«Αρίωνας… Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας.

Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους. Τόπο καταγωγής έχει την Μυτιλήνη και είναι πάρα πολύ ωραίο όνομα συμβολικά».

Και συμπλήρωσε: «Δούλευα μέχρι 9 μηνών, ήμουν "τυχερή". Είχα πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη και μπόρεσα αυτούς τους μήνες να κάτσω με το μωρό. Ήταν πολύ συνειδητή η επιλογή μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενη που είχα αυτή την πολυτέλεια. Να παίρνω το μωρό, να το θηλάζω ανά πάσα στιγμή. Δεν ταλαιπωρήθηκα και του αφιερώθηκα. Τώρα είμαι σε μια πολύ καλή φάση».

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με το αν φοβόταν πως θα την ξεχάσει ο καλλιτεχνικός κόσμος με την αποχή της, η Τζένη Θεωνά απάντησε: «Από τη στιγμή που αποφάσισα να γίνω μαμά ήμουν διατεθειμένη να πάρω όλα τα ρίσκα».

Μάλιστα η συνέντευξη απέκτησε χιουμοριστικό χαρακτήρα όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποφάσισε να καλέσει τον Δήμο Αναστασιάδη ο οποίος δε σήκωνε το τηλέφωνο: «Μα γιατί δεν το σηκώνει; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα! Τα λέω και τώρα δικαιώνομαι πανελλαδικά. Αγάπη μου, σε παίρνει ο Γρηγόρης γιατί δεν το σηκώνεις» με τον παρουσιαστή να συμπληρώνει «Καλά, Δήμο, δεν ξέρεις που έχει έρθει η γυναίκα σου για συνέντευξη»;

Τελικά ο τραγουδιστής σήκωσε το τηλέφωνο και αποκάλυψε: «Από μικρός δεν έχω καθόλου καλή σχέση με το κινητό μου είναι η αλήθεια. Ακόμα και με το σταθερό δηλαδή! Η Τζένη έχει νεύρα γενικά… Δεν συμβαίνει μόνο με εμένα»!

Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Δε φαντάζεστε πώς θα ονομάσουν τον γιο τους! Το όνομα τα "σπάει"!

Δε φαντάζεστε πως θα ονομάσουν η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης τον γιο τους! Το όνομα σίγουρα τα "σπάει"!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι έτοιμο για τη βάφτιση του γιου τους και ο ευτυχισμένος μπαμπάς αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν!

Δήμος Αναστασιάδης: H Τζένη Θεωνά τον τράβηξε φωτογραφία γυμνό στο μπάνιο!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», ο γνωστός τραγουδιστής είπε:

«Το όνομά του είναι Αρίωνας. Συνδυάζει και τα δύο ονόματα των γονιών μας. Ιωάννης και Άρης. Συνδυάζει και κάτι μουσικό, όπως και κάτι από τον τόπο που γεννήθηκε η Τζένη»

Ο Δήμος Αναστασιάδης πριν από λίγες μέρες έκανε μάλιστα πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Πάνο Κιάμο.