Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε τζιν όλο «μπαλώματα» και οι γιαγιάδες έπαθαν αμόκ! Η φωτογραφία έπος!

Σίγουρα η γιαγιά σου δεν θα το ενέκρινε!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε τζιν όλο «μπαλώματα» και οι γιαγιάδες έπαθαν αμόκ! Η φωτογραφία έπος!

Η φωτογραφία έπος με την Ελένη Φουρέιρα που έβαλε τζιν όλο «μπαλώματα» και οι γιαγιάδες έπαθαν αμόκ μαζί της! Μην πεις άλλωστε ότι και η δική σου γιαγιά δεν λέει «Γιατί φοράς τζιν με τρύπες; Δεν έχεις λεφτά να πάρεις»;!

Ωστόσο, εννοείται πως είναι top trend και επίσης εννοείται πως και εμείς τα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η Ελένη Φουρέιρα, έκανε εμφάνιση υπερπαραγωγή και μας τρέλανε κανονικά με το παντελονι της!

Αποτελείται από πολλά κομμάτια τζιν ύφασμα μαζί και η ίδια τόλμησε και δικαιώθηκε! Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που φοράει κάτι ριψοκίνδυνο με το τούλινο φόρεμα της, να είναι από τα αγαπημένα μας...

Αν θες να κάνεις copy το look, είναι πολύ εύκολο αφού το ράψιμο του συγκεκριμένου τζιν παντελονιού, δεν απαιτεί μεγάλη εξοικείωση με ραπτομηχανή! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε αυτό το μπλε τζιν και όλοι την κοιτούσαν από...πίσω! Που θα το βρεις και πόσο κοστίζει;

Που θα βρεις το μπλε τζιν της Ελένης Φουρέιρα και πόσο κοστίζει; Αυτό είναι το παντελόνι που φόρεσε και την κοιτούσαν όλοι από... πίσω!

Έχει αν όχι το πιο καλλίγραμμο κορμί, ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και φροντίζει να το αναδεικνύει με τα συγκλονιστικά κομμάτια που έχει στη ντουλάπα της!

Ένα από αυτά είναι και το τζιν που φορούσε πριν από λίγο καιρό που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr!

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε αυτό το μπλε τζιν και όλοι την κοιτούσαν από...πίσω! Που θα το βρεις και πόσο κοστίζει;

Εμείς βρήκαμε όλες τις πληροφορίες για το look της!

Με φλοράλ πουκάμισο και μπλε παντελόνι - παρόμοιο θα βρεις στο Favela με 64 ευρώ - και τσάντα Dior Saddle bag 2.200 ευρώ!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε «δίχτυ» στην κοιλιά και η εμφάνισή της «έκλεισε» σπίτια!

H Ελένη Φουρέιρα και η εμφάνισή της «έκλεισαν» σπίτια! Έβαλε «δίχτυ» στην κοιλιά και μας τρέλανε κανονικά!

Η τραγουδίστρια, το τόλμησε και αποθεώθηκε με το λουκ της στο Final Four του ΑΝΤ1! Η Ελένη Φουρέιρα, σαν γνήσια πρωτοπόρος της μόδας, έκανε πρώτη το νέο trend!

Τα καλσόν που αγκαλιάζουν την κοιλιά σε δίχτυ, είναι η νέα τάση της μόδας και της πήγαινε πολύ! Την όλη εμφάνιση συμπλήρωσε ένα κοστούμι σε καφέ γνωστού Οίκου και μπορούμε να πούμε ότι μετά το ροζ φόρεμά της, αυτό είναι ένα ακόμα look που παίρνει 10 με τόνο!

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία: