Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά! Δεν θα φορούσε νυφικό αλλά...

Το είπε στο νέο της βίντεο!

Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά! Δεν θα φορούσε νυφικό αλλά...

Σε μια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά προέβη η Κάτια Ζυγούλη μέσα από ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube! Συγκεκριμένα είπε πως δεν θα φορούσε νυφικό να παντρευόταν πάλι με τον ίδιο άντρα σε μια άλλη όμως εποχή!

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή γιατί ξέρουμε πως σας μπερδέψαμε λιγάκι... Το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube ένα βίντεο από την προετοιμασία της σε Κερκυραία νύφη, πριν από λίγο καιρό! Είχε συμμετάσχει σε μια Έκθεση του Μουσείου Μπενάκη «Κοστούμια με πρόσωπο»!

Την ώρα που φόρεσε τη στολή που φοράνε οι κοπέλες του νησιού για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο τους, είπε πως "Αν παντρευόμουν ξανά σε μια άλλη εποχή με τον ίδιο άντρα θα φορούσα αυτή τη στολή αντί για νυφικό".

Δεν ξέρουμε αν το παρατηρήσατε αλλά είπε με τον ίδιο άντρα, όχι γενικά αν παντρευόταν! Μας έκανε και "λιώσαμε"! Είναι το πιο όμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz κι αυτό αποδεικνύεται και στα αποκλειστικά στιγμιότυπα που σας φέραμε στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες με τις αγκαλιές και τα φιλιά τους σε δημόσιο σημείο!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η κίνηση στον γάμο τους που δεν είδε κανείς! Θα έρθουν δάκρυα στα μάτια σας...

Τι έκανε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη; Η κίνηση στον γάμο τους που δεν είδε κανείς! Θα έρθουν δάκρυα στα μάτια σας από την αποκάλυψη!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, μετά από 13 χρόνια σχέσης, τέσσερα παιδιά και μία υπέροχη ζωή γεμάτη ευτυχία, αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης.


Το βράδυ της Δευτέρας, η οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη φιλοξένησε τους 500 προσκεκλημένους του ζευγαριού από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους φίλους και τους συγγενείς τους. Ολοι τους, με την καλύτερή τους διάθεση... ανηφόρισαν στην Εκάλη για να ευχηθούν στο ζευγάρι και να γιορτάσουν μαζί του την ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Οι εκπλήξεις για τους καλεσμένους ξεκινούσαν ήδη από την υποδοχή, αφού μία τριανταμελής συμφωνική ορχήστρα τους υποδεχόταν με μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Ρομαντικό ραντεβού στην πλατεία! Οι αγκαλιές και τα φιλιά μπροστά στα μάτια όλων...

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται μέσα στην οικία Βαρδινογιάννη λίγο μετά τις 20:15 παρουσία 150 προσκεκλημένων, των πιο κοντινών ανθρώπων του ζευγαριού. Κουμπάροι του ζευγαριού ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Τηρώντας τις παραδόσεις, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ο οποίος για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα φορούσε ένα φράγκο δημιουργία του G. Papadogamvros, έφτασε πρώτος στο παρεκκλήσι. Μαζί του ήταν και τα 4 παιδιά του με τον μικρό Απόλλωνα να βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Κάτια Ζυγούλη: Παντρεύτηκε τον Σάκη Ρουβά με αυτό το νυφικό! Ο συμβολισμός του φέρνει δάκρυα...

Λίγο αργότερα έφθασε και η νύφη, συνοδευόμενη από την πατέρα της Νικόλαο, όπως άλλωστε το έθιμο επιτάσσει! Τέσσερα κορίτσια, ντυμένα στα λευκά που έπαιζαν συνθέσεις του Μπαχ με βιολί και φλάουτο την ακολουθούσαν...

Πανέμορφη, έλαμπε μέσα στο Celia Kritharioti νυφικό της, με τα αμέτρητα λευκά λουλούδια που είχε κεντημένα επάνω του, ενώ το μεταξένιο πέπλο της με τα 1.000 άνθη ραμμένα πάνω του προσέδιδε έναν ακόμη πιο ρομαντικό τόνο στη μορφή της.

Κάτια Ζυγούλη: Παντρεύτηκε τον Σάκη Ρουβά με αυτό το νυφικό! Ο συμβολισμός του φέρνει δάκρυα...

Τα δύο κοριτσάκια του ζευγαριού, παρανυφάκια στο γάμο των γονιών τους φυσικά, φορούσαν φορεματάκια όπως της μαμάς τους!

Ενα από τα πιο ιδιαίτερα στιγμιότυπα του μυστηρίου ήταν όταν η Κάτια Ζυγούλη, την ώρα που ο ιερέας έψαλε το «η δε γυνή να φοβήται τον άντρα» φίλησε τον Σάκη στο μάγουλο. Και όχι, δεν του πάτησε το πόδι! Αυτή τη κίνηση δεν πρόσεξε κανείς αλλά είναι τόσο συγκινητική... δε νομίζετε;

Κάτια Ζυγούλη: Παντρεύτηκε τον Σάκη Ρουβά με αυτό το νυφικό! Ο συμβολισμός του φέρνει δάκρυα...