Ευτυχείτε: Εκτός εαυτού η παρουσιάστρια με τις παίκτριες του GNTM! «Το ψώνιο δεν μπορείτε να διαχειριστείτε»!

Τις "δίκασε"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Εκτός εαυτού η παρουσιάστρια με τις παίκτριες του GNTM! «Το ψώνιο δεν μπορείτε να διαχειριστείτε»!

Βγήκε εκτός εαυτού η παρουσιάστρια της εκπομπής του «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου όταν άκουσε τα παράπονα από τις παίκτριες του GNTM! Τις "δίκασε" λέγοντας: «Το ψώνιο δεν μπορείτε να διαχειριστείτε»!

Μία ατάκα της Βίκυς Καγιά ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλη της Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τα είπε έξω από τα "δόντια" για τις παίκτριες του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων του Star.

Συγκεκριμένα, το πασίγνωστο μοντέλο σχολίασε πως δε θα έπρεπε να ξεσυνεριζόμαστε τα κορίτσια τα οποία βρίσκονται πολύ καιρό μέσα στο σπίτι μακριά από τις οικογένειές τους, με την Μέγκι Ντρίο να συμπληρώνει πως κάτι τέτοιο ισχύει γιατί τα κορίτσια δεν έχουν την απαραίτητη ψυχολογική στήριξη.

«Παιδιά πάτε καλά; Κόσμος είναι 5 μήνες σε νοσοκομεία, κόσμος φεύγει 5 μήνες στο εξωτερικό για δουλειά χωρίς κανέναν δικό του χωρίς επικοινωνία, στα καράβια, εσώκλειστος και μιλάμε για το σπίτι του GNTM που έχουν τα πάντα; 100 μην πω, μην τις χαρακτηρίσω και δε θέλω. Που μπαίνετε με δικιά σας επιλογή και τρελαίνεστε. Τι να διαχειριστείτε; Το ψώνιο δεν μπορείτε να διαχειριστείτε» ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου γίνεται έξαλλη με τις παίκτριες του GNTM!

Ευτυχείτε: Το "καυτό" ατύχημα της παρουσιάστριας on camera! Ανέβηκε η θερμοκρασία!

Ένα "καυτό" ατύχημα συνέβη στην εκπομπή "Ευτυχείτε"! Η αντίδραση της παρουσιάστριας on camera! Ανέβηκε η θερμοκρασία εν ώρα χορού!

Η παρουσιάστρια του OPEN χόρεψε και τραγούδησε με την ψυχή της, όμως τελικά ο τρελός χορός την οδήγησε σε αποκαλυπτήρια...

Κατερίνα Καινούργιου: Το καμαρίνι της στο Open tv είναι γεμάτο παπούτσια! Δεν ξέρει που να τα χωρέσει!

Η Κατερίνα Καινούργιου γέμισε το πλατό με λάμψη και στιλ παρά το μικρό της ατύχημα, προσπαθώντας να το ξεχάσει.

Η ίδια φορούσε ένα ροζ συνολάκι, αλλά το τοπ που επέλεξε ήταν πιο κοντό από ότι περίμενε και όταν εκείνη σήκωσε τα χέρια της ψηλά για να χορέψει, αποτέλεσμα ήταν να σηκωθεί και αυτό.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι φαίνεται το σουτιέν της έπαθε σοκ αλλά σύντομα άρχισε να γελάει, δείχνοντας πόσο κουλ και άνετη είναι, εξηγώντας πως το μικρό της ατύχημα έγινε επειδή ακριβός το μπλουζάκι της ήταν πολύ cropped.