Kate Middleton: Έκανε αποκάλυψη για τον απόγονο και τους άφησε όλους άφωνους!

"Τρελάθηκαν" στο παλάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Kate Middleton: Έκανε αποκάλυψη για τον απόγονο και τους άφησε όλους άφωνους!

Μία αποκάλυψη που έκανε η Kate Middleton ήρθε για να προκαλέσει χαμό στο παλάτι! Έδωσε αυτό το στοιχείο για τον απόγονο και τους άφησε με τη μία όλους άφωνους!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνηθίζει να μιλάει για τον πρωτότοκο γιο της και να τον επαινεί με κάθε τρόπο. Έτσι δε δίστασε να κάνει και μία ζουμερή αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Λούις!

Θυμίζουμε βέβαια, πως ο απόγονος δεν είναι εκατό τοις εκατό γαλαζοαίματος, λόγω της κοινής καταγωγής της μητέρας του.

Ο μικρός απόγονος του θρόνου που είναι πλέον 18 μηνών, ξεκίνησε να λέει τις πρώτες του λέξεις και όλοι στο Buckingham είναι ενθουσιασμένοι μαζί του.

Μάλιστα σχολίασε πως ο γιος της έχει τρελή αδυναμία στη μαμά του και την ακολουθεί κυριολεκτικά όπου πηγαίνει!

Kate Middleton: Φόρεσε πράσινο φόρεμα και ο Donald Trump δεν σταματούσε να την κοιτάζει! Ζήλεψε μέχρι και η Melania!

Δε σταματούσε να κοιτάζει την Kate Middleton ο Donald Trump με το πράσινο φόρεμα που φόρεσε! Μέχρι και η Melania ζήλεψε!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε στη Μεγάλη Βρετανία όπου δείπνησε μαζί με μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ανάμεσά τους και η Kate Middleton, η οποία για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της!

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Middleton εντυπωσιάζει με το look της! Να θυμίσουμε τα μοναδικά της σκουλαρίκια τα οποία δεν αποχωρίζεται!

Η δούκισσα του Cambridge επέλεξε να φορέσει ένα μίντι πράσινο φόρεμα του οίκου, Emilia Wickstead, το οποίο συνδύασε υπέροχα με λαμπερά σκουλαρίκια. Βέβαια η Kate βρέθηκε μόνη της στο δείπνο μιας και ο William βρίσκεται αυτές τις μέρες σε προγραμματισμένο ταξίδι στο Κουβέιτ.

Το δείπνο παρέθεσε η βασίλισσα Ελισάβετ με αφορμή τα 70 χρόνια συμμαχίας στο NATO.

πράσινο φόρεμαKate Middleton