Χριστίνα Μπόμπα: Το μήνυμα της στο Instagram και η απάντηση του Τανιμανίδη - «Όταν η γυναίκα σου θέλει να...»!

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Το μήνυμα της στο Instagram και η απάντηση του Τανιμανίδη - «Όταν η γυναίκα σου θέλει να...»!

Ένα μήνυμα στο Instagram της όλο νόημα έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή μερικές φωτογραφίες της. Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη δεν άργησε να έρθει. «Όταν η γυναίκα σου δεν θέλει να...».

Μπορεί η παρουσιάστρια του The Voice να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό της.

Μάλιστα, ξεκίνησε box και το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό αναρτώντας φωτογραφίες της εν δράση. Στην λεζάντα της έγραψε: «Μισούσα κάθε λεπτό της προπόνησής μου αλλά είπα, «Μην σταματήσεις. Υπέφερε τώρα και ζήσε το υπόλοιπο της ζωής σου ως πρωταθλητής», και συνέχισε συμπληρώνοντας: «Όταν θέλεις να μην κάνεις τη γυμναστική σου διάβασε αυτό ξανά και ξανά! Δοκίμασα το boxing τελευταία και είναι κάτι σαν τη ψυχοθεραπεία μου».

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος επέστρεψε από το μονοήμερο ταξίδι του της απάντησε με χιούμορ: «Όταν η γυναίκα σου θέλει να σου περάσει ένα έμμεσο μήνυμα για τη σχέση σας».

Χριστίνα Μπόμπα box

Παρουσιάστρια άθλημα

Instagram

Σάκης Τανιμανίδης

Τα "έσπασαν" στα πόδια του Κωνσταντίνου Αργυρού η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης! Έπεφταν με φόρα τα γαρύφαλλα! Δείτε φωτογραφίες!

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο φίλος τους και... το διασκέδασε με την ψυχή του!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο παρουσιαστής δημοσίευσε βίντεο που αποθεώνεται ο τραγουδιστής από το κοινό του και μάλιστα είναι ευδιάκριτα τα πανέρια με τα γαρύφαλλα που φεύγουν στην πίστα χωρίς σταματημό!

Ο τραγουδιστής με την σειρά του έκανε repost τα στιγμιότυπα αυτά στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο instagram και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αδιανόητο! Είχε σχέση με καλλονή ξανθιά παρουσιάστρια του Star!

Κωνσταντίνος Αργυρός μπουζούκια

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης μπουζούκια

Τανιμανίδης Μπόμπα γάμος