Γιώργος Λιάγκας: «Άδειασε» την Χατζηβασιλείου για τον Alpha - «Το λέω με αγάπη...»!

Τι συνέβη;

Γιώργος Λιάγκας: «Άδειασε» την Χατζηβασιλείου για τον Alpha - «Το λέω με αγάπη...»!

«Άδειασε» την Βίκυ Χατζηβασιλείου ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τον Alpha. «Το λέω με αγάπη», είπε στο τέλος για να καταλάβουν πως δεν το λέει με κακία.

Σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι ΣΚΑΙ» μίλησε η παρουσιάστρια και αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση της από το κανάλι, όσο και για το κανάλι της στο Youtube.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έριξε "καρφιά" για το κόψιμο της εκπομπής της: «Το 2019 μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία το Πάμε Πακέτο που έκλεισε με εξαιρετική επιτυχία, με πολύ υψηλά νούμερα και από την άλλη το σταμάτημα αυτής της εκπομπής. Κλείνουν οι κύκλοι για να ανοίξουν καινούριοι. Ήθελα να αποχαιρετήσω τον κόσμο με πιο ξεκάθαρη θέση. Εγώ τελείωσα με τον Alpha, προχωράω στο Vita -έχω κάνει το Vicky’s Vita. Ότι με ζητάει ο κόσμος και με θέλει στην τηλεόραση, ας τα ακούει ο Alpha. Καταγράφω μια κατάσταση και λέω ότι πραγματικά λυπάμαι πολύ που από πρώτο κανάλι που ήταν, έγινε τέταρτο. Όχι φυσικά εξαιτίας της αποχώρησής μου συγκυριακό ήταν αυτό. Έγιναν χίλιες άλλες κινήσεις που οδήγησαν στην τέταρτη θέση. Δεν μου ταιριάζει το τηλεπαιχνίδι, έχω κι εγώ ένα περιθώριο κι ένα δικαίωμα επιλογής στο τι θα κάνω».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να εκφράσει την αντίρρηση του: «Με το να λέει ότι ο Alpha είναι τέταρτος, “μικραίνει” η Βίκυ, που δεν το έχει ανάγκη γιατί είναι τεράστια παρουσιάστρια. Ξέρει ο κόσμος αν είναι τέταρτος ο Alpha, του χρόνου μπορεί να είναι πρώτος, δεν έχει να κάνει αυτό. Το λέω με αγάπη επειδή ξέρω ότι είναι από τα πρώτα ονόματα στην Ελλάδα».

Γιώργος Λιάγκας: Έμεινε «κάγκελο» με την ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Κάποτε δούλευε ως...

Έμεινε «κάγκελο» ο Γιώργος Λιάγκας μόλις έμαθε την ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Κάποτε το μοντέλο δούλευε ως delivery girl.

Από τις πρώτες ημέρες που προβλήθηκε το GNTM έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Τόσο για τον τρόπο που μιλούσε στις διαγωνιζόμενες, όσο και για την σχέση της.

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη παρουσίασε την ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Θες να μας προλογίσεις, Κλεοπάτρα, το επόμενο θέμα που είναι η ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; Η οποία τι δουλειά έκανε για να βγάζει (χρήματα); Pizza girl;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ήταν delivery girl» απάντησε η δημοσιογράφος με τον παρουσιαστή να προσθέτει, «delivery… δεν είναι κακό, όλοι το έχουμε κάνει».