«Βόμβα»! Νέο βασιλικό μωρό είναι...καθ'οδόν! Έγκυος η Πριγκίπισσα....

Ευχάριστα νέα στο παλάτι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βόμβα»! Νέο βασιλικό μωρό είναι...καθ'οδόν! Έγκυος η Πριγκίπισσα....

Έγκυος είναι η πριγκίπισσα Στεφανί του Λουξεμβούργου και η είδηση πως ένα νέο βασιλικό μωρό... είναι καθ'οδόν σκάει σαν «βόμβα».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το παλάτι, ο 38χρονος πρίγκιπας Γκιλέμ και η γυναίκα του, η 35χρονη πριγκίπισσα Στεφανί, θα γίνουν γονείς το 2020.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Οι αυτού υψηλότητες, ο μέγας δούκας και η μεγάλη δούκισσα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο μέγας δούκας, η μεγάλη δούκισσα και η οικογένειές τους είναι πολύ χαρούμενες με τα νέα, τα οποία και θέλουν να μοιραστούν».

Αυτή η ευχάριστη είδηση έρχεται περίπου ένα χρόνο μετά την γέννα της Μέγκαν Μαρκλ!

Έγκυος πριγκίπισσα

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Πριγκίπισσας! Αγνοείται η τύχη της από τον Μάρτιο!

Θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με την εξαφάνιση της Πριγκίπισσας Μπασμα μπιντ Σάουντ μπιν Αμντουλαζίζ Αλ Σαούντ στη Σαουδική Αραβία. Αγνοείται η τύχη της από τον Μάρτιο.

Η πριγκίπισσα είναι εξέχων μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχει αγωνιστεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα και σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Πολλοί πιστεύουν ότι βρίσκεται κατ' οίκον κράτηση στο Ριάντ χωρίς κατηγορητήριο. Μάλιστα, πηγή κοντά στην πριγκίπισσα, είπε στην DW ότι παρότι η οικογένειά της είχε επαφή μαζί της, η τελευταία δεν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά, καθώς οι επικοινωνίες της παρακολουθούνται.

Πριγκίπισσα Diana: Σάλος στο παλάτι! Ποια έκλεψε την τιάρα της; Ντοκουμέντο!

Η πριγκίπισσα Μπασμά είναι υπέρμαχος των συνταγματικών αλλαγών και ασχολείται με ανθρωπιστικά θέματα τόσο στη χώρα της όσο και στην περιοχή. Μάλιστα, μαζί της βρίσκεται και η κόρη της.

Σύμφωνα με την DW, η πριγκίπισσα κρατείται από τον Μάρτιο, με την υποψία ότι προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα με την ενήλικη κόρη της, καθώς σκόπευε να ταξιδέψει στην Ελβετία για ιατρικούς λόγους.

εξαφάνιση Πριγκίπισσα