Αποστολία Ζώη: Έγινε... δημοσιογράφος και πήρε συνέντευξη από τον Νίνο!

Η χιουμοριστική ανάρτηση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποστολία Ζώη: Έγινε... δημοσιογράφος και πήρε συνέντευξη από τον Νίνο!

Δημοσιογράφος έγινε για λίγα λεπτά Αποστολία Ζώη και πήρε συνέντευξη από τον Νίνο με αφορμή την συνεργασία τους σε ένα κομμάτι που θα γίνει επιτυχία.

Είναι από τα πιο εκρηκτικά ντουέτα που βλέπουμε μετά από πολύ καιρό και θα τους δούμε στην ερωτική ροκ μπαλάντα με τίτλο “ΕΣΥ” .

Την είδηση έκαναν γνωστή μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram με κάποιες ανατρεπτικές αναρτήσεις που έκαναν.

Δημοσίευσαν μια διαφορετική συνέντευξη όπου παίρνουν συνέντευξη ο ένας στον άλλο. Χαλαροί και άνετοι συζητάνε σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων και κάνουν αποκαλύψεις. Όλα αυτά έρχονται μετά το απίστευτο ξέσπασμα που έκανε ο Νίνο στο Instagram.

"Ζητείται Ψεύτης": Η Αποστολία Ζώη άφησε κάγκελο τους δημοσιογράφους! (βίντεο)

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Αποστολία Ζώη έριξε τη... βόμβα για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης».

Η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως έχει αποτύχει παταγωδώς, καθώς δεν μπορεί να μάθει ένα συγκεκριμένο τραγούδι!

«Έχω ένα τραγούδι που δεν μπορώ να μάθω με τίποτα. Είναι αυτά τα πέντε τραγούδια στην καριέρα σου που το παθαίνεις. Δεν έχω πρόβλημα με την πρόζα και έχω με αυτό. Δεν μπορώ να πω ποιο είναι γιατί ο κόσμος θα κοιτάει μετά αν το πω σωστά... Δεν μπορώ να κάνω σκονάκι. Υπάρχουν τρόποι να το μάθω, να το τραγουδάω πάνω σε άλλη μουσική, να το λέω σε διπλή ταχύτητα, αλλά έχω αποτύχει παταγωδώς».

Δείτε το βίντεο

Ξεσπά ο Νίνο Ξυπολιτάς μετά τις πολύκροτες δηλώσεις του! «Δε φοβάμαι κανέναν σας»!

Μετά τις πολύκροτες δηλώσεις που έκανε ο Νίνο Ξυπολιτάς ξεσπά δημόσια για τα σχόλια που δέχτηκε. «Δε φοβάμαι κανέναν σας»!

Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα σε όλους εκείνους που του απάντησαν για τα σχόλια που έκανε κατά του Νίκου Βέρτη.

Νίνο: Η δημόσια συγνώμη στην Δέσποινα Βανδή και η απίστευτη αντίδραση της!

Όπως όλα δείχνουν, ο Νίνο δέχτηκε αρκετά μηνύματα μίσους τα οποία τον εξόργισαν με αποτέλεσμα να γράψει ένα μακροσκελές κείμενο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ηρεμήστε! Οι δηλώσεις μου για κάτι τόσο ασήμαντο είναι επίσης ασήμαντες, όπως και τα σχόλιά σας είναι το ίδιο ασήμαντα. Δεν έγινε κάτι κακό. Ούτε έκανα κάτι κακό. Εγώ κακό δε θα έκανα ούτε για 10 μύρια. Είπα απλά την άποψή μου για τις δηλώσεις του Νικόλα περί κριτικής επιτροπής. Μη φανατίζεστε και μη στέλνετε να πεθάνω κλπ γιατί καταχήν δε φοβάμαι κανέναν σας και δεύτερον δε με νοιάζει η άποψη κανενός. Αμέσως να εύχεστε να πεθάνω... Θα τα πάρετε πίσω με RIP; Ηρεμήστε ρε σαρκοφάγα...».