Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Βουτσάς: Ρωτήθηκε αν υπάρχει ερωτική σχέση με την Αλίκη Κατσαβου και η απάντηση του ήταν επική!

Έδωσε την καλύτερη απάντηση!

Κώστας Βουτσάς: Ρωτήθηκε αν υπάρχει ερωτική σχέση με την Αλίκη Κατσαβου και η απάντηση του ήταν επική!
News 06.12.2019 22:21

Ο Κώστας Βουτσάς ρωτήθηκε για την Αλίκη Κατσαβού και αν υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσα τους και η απάντηση που έδωσε ήταν επική.

Ο ηθοποιός άνοιξε το σπίτι του στο Πρωινό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο.

Από την κουβέντα τους δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, για την οποία εξομολογήθηκε: «Είμαι τρισευτυχισμένος με την Αλίκη, αν και έχω μεγάλη ιστορία με τις γυναίκες, είναι μια από τις καλύτερες που είχα στη ζωή μου. Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Αλίκη, της το λέω κάθε λίγο και λιγάκι».

Μάλιστα, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Κώστα Βουτσά εάν υπάρχει ερωτική σχέση με τη σύζυγό του όπου απάντησε «Φυσικά και δε λείπει το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα μας, δεν είναι υπάλληλος μου η Αλίκη».

Αλίκη Κατσαβού: Το σχόλιο για την διαφορά ηλικίας με τον Κώστα Βουτσά - «Καταλαβαίνω το ανορθόδοξο αλλά...»!

Ένα σχόλιο για την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Κώστα Βουτσά έκανε η Αλίκη Κατσαβού. «Καταλαβαίνω το ανορθόδοξο αλλά Βουτσάς είναι ένας», είπε μεταξύ άλλων.

Το ζευγάρι παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν, έχει καταφέρει και έχει «χτίσει» μια πολύ όμορφη οικογένεια, η οποία είναι γεμάτη αγάπη.

Σήμερα Πέμπτη, βρέθηκαν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στην διαφορά ηλικίας που έχει με τον Κώστα Βουτσά.

Κώστας Βουτσάς: Αχώριστος με τον μικρό Φοίβο! Τον πήρε μαζί του στο....

«Δεν είμαι κανένας φελλός. Καταλαβαίνω το ανορθόδοξο του πράγματος. Αλλά Βουτσάς είναι ένας. Δεν κοιτάω τα χρόνια του, κοιτάω την ποιότητα του ανθρώπου, την προσωπικότητά του τη σπουδαία, το πόσο καλά με κάνει και νιώθω. Που δε με έκαναν οι συνομήλικοί μου να νιώθω. Αυτά κοιτάζω και προσπερνώ το κομμάτι της ηλικίας που σίγουρα είναι ένα παράξενο πράγμα και ένα δύσκολο πράγμα, ενδεχομένως για το μέλλον. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η χαρά που νιώθω να είμαι δίπλα του, που το προσπερνώ εύκολα», ανέφερε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι! Αποκλειστικό...

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Απογευματινή έξοδος με τον μικρό Φοίβο!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share