Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτή είναι η παρουσίαστρια που του έχει κλέψει την καρδιά! Είναι νέα και μοιάζει με μοντέλο...

Δείτε το πρόσωπό της!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτή είναι η παρουσίαστρια που του έχει κλέψει την καρδιά! Είναι νέα και μοιάζει με μοντέλο...

Είναι νέα και μοιάζει με μοντέλο η παρουσιάστρια που έχει κλέψει την καρδιά του Ανδρέα Μικρούτσικου! Αυτή είναι και μπορείτε να δείτε το πρόσωπό της...

Μπορεί να απέχει χρόνια από την τηλεόραση και στα social media να μην είναι τόσο ενεργός, ωστόσο μια γυναίκα κατάφερε να τον κάνει να σπάσει την σιωπή του με μια ανάρτηση θαυμασμού!

Η παρουσιάστρια και αθλητικογράφος της Nova έκανε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παραβεί τον… νόμο της σιωπής, όπως έγραψε, στην ανάρτησή του.

«Η Δώρα Παντέλη είναι παρουσιάστρια και συμμετέχει στην ομάδα του Γ. Συρίγου που παρουσιάζει στη Νόβα τους αγώνες της Euroleague και την εκπομπή Super Euroleague. Όσο καιρό έχω σταματήσει από την τηλεόραση δεν έχω μιλήσει για αυτή και τα πρόσωπα που συμμετέχουν! Η Δώρα με κάνει να παραβώ τον…νομό της σιωπής.

Είναι έξυπνη, σπουδασμένη, ειδική ως αθλήτρια, επικοινωνιακή, γλυκιά, όμορφη, χωρίς τουπέ και επιτήδευση, με τέλεια γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Είναι συμπερασματικά η εκδίκηση της γυναίκας για τον ρόλο που οι ειδικοί εντός εισαγωγικών της έταξαν, δηλαδή της γλάστρας! Ό,τι καλύτερο έχω δει σε όλα τα χρόνια που βλέπω τηλεόραση! Εύγε κορίτσι μου» έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποθεώνοντας έτσι τη Δώρα Παντέλη.

Ανδρέας Μικρούτσικος

Τέλος, τον γιο του τον έχετε δει πως έχει γίνει σήμερα; Απίστευτη ομοιότητα...

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτή η γυναίκα τον άφησε και ξεκίνησε νέα ζωή! Τι κάνει και πώς είναι σήμερα;

Αυτή η γυναίκα άφησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και ξεκίνησε νέα ζωή! Τι κάνει και πώς είναι σήμερα; Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας!

Μιλάμε για την πρώην παρουσιάστρια και σύζυγο για αρκετά χρόνια του Ανδρέα Μικρούτσικου, που για μια εποχή μεσουράνησε στις στήλες της σόουμπιζ αλλά τα τελευταία χρόνια, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Μικρούτσικο, η όμορφη Δήμητρα Ρουμπέση έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα.

Για ένα μεγάλο διάστημα έμενε μαζί με το σύζυγό της Ιωάννη Λιβέρη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, στη Ζάκυνθο. Αυτή την περίοδο επέστρεψαν στην Αθήνα με την Δήμητρα Ρουμπέση να κάνει μαθήματα pilates σε γνωστό γυμναστήριο.

Δείτε πώς είναι:

Ανδρέας Μικρούτσικος Δήμητρα Ρουμπέση