Καφέ της Χαράς: Ποια «Μπουλίτσα»; Αυτή είναι η μελαχρινή που έχει κλέψει την καρδιά του «Μανωλάκη»!

Θα κάνει την γιατρό στο Κολοκοτρωνίτσι και θα αρραβωνιαστούν!

Καφέ της Χαράς: Ποια «Μπουλίτσα»; Αυτή είναι η μελαχρινή που έχει κλέψει την καρδιά του «Μανωλάκη»!

Αυτή είναι η μελαχρινή που θα εισβάλλει στο "Καφέ της Χαράς" και θα κλέψει την καρδιά του "Μανωλάκη"! Ποια "Μπουλίτσα"; Ο νέος του έρωτας!

Ως γνωστόν, ο Μανωλάκης με την κόρη της Χαράς είχε κάποια συμπάθεια παραπάνω και το είχαμε καταλάβει από τον πρώτο κιόλας κύκλο! Όμως, στα νέα επεισόδια θα γίνει η μεγάλη ανατροπή!

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου θα κάνει την πρεμιέρα του και μέσα στους νέους ρόλους θα είναι κι αυτός τις γιατρίνας, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη!

Η ίδια εκτός από γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, θα είναι και αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

«Εγώ είμαι η νεαρή γιατρός που άνω το αγροτικό μου στο χωριό και είμαι σχεδόν αρραβωνιασμένη με τον Μάνο» είχε πει πριν από λίγες ημέρες στην κάμερα του Πρωινού η Μαριαλένα Ροζάκη.

Δείτε το πρόσωπό της:

Καφέ της Χαράς νέοι ρόλοι

Και δείτε και πως είναι σήμερα η Μπουλίτσα για να... συγκρίνετε!

Καφέ της Χαράς: Ντοκουμέντο από τις πρόβες! Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε παίζει ξανά!

Έχουμε ντοκουμέντο από τις πρόβες για το Καφέ της Χαράς και θα μείνετε άφωνοι! Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε παίζει ξανά και η επιστροφή θα συζητηθεί!

Το «παρών» στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», το οποίο αναμένεται να επιστρέψει τις πρώτες μέρες του 2020 στην ελληνική τηλεόραση, θα δώσει ένα πρόσωπο από τα παλιά, το οποίο όμως όλοι νομίζαμε ότι δεν θα παίξει τελικά!

Στο πρόσφατο παρελθόν, σε ερωτήσεις που δέχθηκε για την διάσημη σειρά, είχε απαντήσει πως δεν είχε κάποια πρόταση, αλλά τελικά έγινε η ανατροπή!

Η ίδια, προδόθηκε μέσω φωτογραφίας από τις πρόβες και το πρόσωπό της φαίνεται ολοκάθαρα! Η αναφορά γίνεται για την Χριστίνα Αρχοντή ή αλλιώς την «Μπουλίτσα», την οποία διακρίνουμε στην παρακάτω φωτογραφία... Να σας θυμίσουμε ωστόσο, πως στο Youweekly.gr σας έχουμε γράψει αναλυτικά το σενάριο της σειράς για το 2020!

Καφέ της Χαράς πρόβες