Βάσω Λασκαράκη: Έφυγε από την Ελλάδα μαζί με τον Σουλτάτο η ηθοποιός! Τι συνέβη;

Πήγε στον πιο κρύο προορισμό!

Βάσω Λασκαράκη: Έφυγε από την Ελλάδα μαζί με τον Σουλτάτο η ηθοποιός! Τι συνέβη;

Η Βάσω Λασκαράκη το πήρε απόφαση και έφυγε από την Ελλάδα πριν από λίγες μέρες μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν τι συνέβη. Η ηθοποιός ταξίδεψε σε μαγευτικό προορισμό.

Τι τελευταίες μέρες, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Μετά» φαίνεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδος, ενώ μαζί της έχει και τον Λευτέρη Σουλτάτο αλλά και την κορούλα της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ταξίδεψε μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην Βαρσοβία! Οι φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι τους είναι πραγματικά "μαγικές", με την ηθοποιό να ενημερώνει όσο πιο συχνά μπορεί τους διαδικτυακούς της φίλους για τις περιπέτειες τους στην παγωμένη πολωνική πρωτεύουσα.

Βάσω Λασκαράκη: Με αίματα στα χέρια της! Φωτογραφία - «τρόμος»! Τι συνέβη;

Η Βάσω Λασκαράκη με μια φωτογραφία που είναι σκέτος «τρόμος» μας δείχνει τα αίματα στα χέρια της! Τι συνέβη;

Η γνωστή ηθοποιός φέτος εμφανίζεται πάλι μέσα από την συχνότητα του AlphaTv, αλλά σε ένα κόντρα ρόλο από αυτόν που την είχαμε συνηθίσει!

Η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστεί στην σειρά «Έρωτας Μετά», ένα ερωτικό θρίλερ που μας έχει καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας!

Βάσω Λασκαράκη: Σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Φωτογραφία με την αποκάλυψη!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και πολλές φορές μας κάνει διάφορα spoiler για την αγαπημένη σειρά όπως και τώρα!

Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μια φωτογραφία από την αποθήκη που είναι φυλακισμένη η «Άννα» και μας έδειξε ότι πολύ σύντομα πρόκειται να δούμε τρομακτικές σκηνές με εκείνη να έχει αίματα στα χέρια της και πιθανό και σε άλλα σημεία του σώματος της!

Δείτε την φωτογραφία:

Βάσω Λασκαράκη