Ελένη Χατζίδου: «Πέταξε» τα φορέματα και φόρεσε κολάν! Το κορμί της είναι θανατηφόρο! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

"Τρέλανε" τον Ετεοκλή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Πέταξε» τα φορέματα και φόρεσε κολάν! Το κορμί της είναι θανατηφόρο! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Τα «πέταξε» τα φορέματα η Ελένη Χατζίδου, το πήρε απόφαση και φόρεσε κολάν! Φυσικά το κορμί της είναι χωρίς αμφιβολία θανατηφόρο και προκαλεί πανικό! Σας έχουμε εδώ τη φωτογραφία ντοκουμέντο που... τρέλανε τον Ετεοκλή!

Μόλις λίγο καιρό μετά τη γέννα της, η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πιο όμορφη από ποτέ, ενώ διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μαζί με την κορούλα της.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ελένη Χατζίδου επισκέφθηκε τα Ιωάννινα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία σκέτη "φωτιά"!

Να θυμίσουμε ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε πριν από λίγες μέρες με το κοινό της και το πρόσωπο της πανέμορφης κορούλας της!

Πόζαρε με κολάν και προκάλεσε "εγκεφαλικά", κι εμείς σας την παρουσιάζουμε!

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε φόρεμα σε λιλά που δένει στη μέση! Την έκανε να μοιάζει σαν «δαχτυλίδι»!

H Ελένη Χατζίδου έκανε την μέση της να μοιάζει σαν «δαχτυλίδι» αφού έβαλε φόρεμα σε λιλά που δένει στο συγκεκριμένο σημείο και η λεπτομέρεια έκανε την διαφορά...

Η τραγουδίστρια, αν και έχει γεννήσει πολύ πρόσφατα με εντατική γυμναστική και δίαιτα, έχει καταφέρει σχεδόν να επανέλθει! Στο πλευρό της πάντα για να την καθοδηγεί και να την βοηθάει ο αγαπημένος της Ετεοκλής Παύλου, που είναι και ο personal trainer της.

Η Ελένη Χατζίδου, θέλοντας να αναδείξει το κορμί της, έβαλε κρουαζέ φόρεμα σε λιλά και κέρδισε τις εντυπώσεις! Όλα τα κρουαζέ φορέματα «μαζεύουν» κατά πολύ τη μέση και την κάνουν ξεκάθαρα να μοιάζει τόσο λεπτή, όσο ένα δαχτυλίδι! Αν ωστόσο δεν είσαι τόσο girlie στο look σου, μπορείς να αντιγράψεις και αυτο το look της, που επίσης αναδεικνύει το σημείο της μέσης!

Σε κάθε περίπτωση, δείτε την σχετική φωτογραφία από τo Instagram της: