Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε μετά από χρόνια γάμου και μένει ακόμα στο ίδιο σπίτι με τον πρώην της

Εξηγεί τους λόγους που ακόμα μένουν μαζί

Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε μετά από χρόνια γάμου και μένει ακόμα στο ίδιο σπίτι με τον πρώην της

Ελληνίδα ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από χρόνια γάμου και μένει ακόμα στο ίδιο σπίτι με τον πρώην της.

Ο λόγος για την Βαλέρια Κουρούπη. Η ηθοποιός χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου ωστόσο αποκάλυψε πως με τον πρώην σύζυγο της μένουν ακόμα μαζί.

«Δεν με αγχώνει που μετά 20 χρόνια γάμου χώρισα με τον σύζυγό μου. Έκλεισε ένας κύκλος. Ο πρώην σύζυγός μου είναι ένα πολύ συγκινητικό κομμάτι της ζωής μου, γιατί έχουμε αγαπηθεί πάρα πολύ. Μέχρι να μη ζοριστεί κανείς οικονομικά, θα μένουμε μαζί. Δεν μπορεί όμως να κρατήσει για πάντα.

Βαλέρια Κουρούπη χωρισμός

Δεν ξέρω αν είναι καλό για τον γιο μου το ότι συνεχίζουμε και μένουμε μαζί με τον πρώην σύζυγό μου, γιατί δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Ο γιος μου ζει τον χωρισμό των γονιών του ωραία. Ξέρει ότι αγαπιόμαστε πολύ με τον μπαμπά του και το θαυμάζει αυτό.

Ελπίζω από την πεθερά μου, Ελένη Βιτάλη, ο γιος μου να πάρει τη φωνή της. Με τον αδερφό μου είμαστε πολύ αγαπημένοι, αλλά μικροί σκοτωνόμασταν» είπε.

Εντωμεταξύ σαν βόμβα έσκασε η είδηση ενός άλλου χωρισμού πριν λίγο καιρό στην ελληνική showbiz.

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από 3 χρόνια γάμου!

«Έσκασε» χωρισμός «βόμβα» στην showbiz και τα διέλυσαν όλα μετά από 3 χρόνια γάμου!

Τον χωρισμό του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα social media του και μάλιστα ανέφερε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση μαζί με τη σύζυγό του.

Ο λόγος για τον Φινλανδό οδηγό της Formula 1, Βαλτέρι Μπότας, που ήταν παντρεμένος με την Εμίλια Μπότας από το 2016.

χωρισμός ζευγάρι

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς χρειάζεται να μοιραστώ μαζί σας την είδηση του τέλους του γάμου μου με την Εμίλια. Οι δρόμοι μας χώριζαν εξαιτίας των προκλήσεων της καριέρα μου και της κατάστασης της ζωής μου και πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο για μας και χωρίζουμε σαν φίλοι. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τις θυσίες που έκανε για μένα και για την στήριξη της για πολλά χρόνια. Εμπιστεύομαι ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή. Όλα αυτά είχα να σχολιάσω για το διαζύγιο μου».