Γιάννης Σπαλιάρας: Η επιθυμία για παιδί και η αποκάλυψη για τις πρώην συντρόφους του

Έχει σχέση ή είναι μόνος αυτή την περίοδο

Γιάννης Σπαλιάρας: Η επιθυμία για παιδί και η αποκάλυψη για τις πρώην συντρόφους του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εξομολογήθηκε την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τις πρώην συντρόφους της.

Ο ηθοποιός και μοντέλο έδωσε συνέντευξη στο Down Town της Κύπρου και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Οι γυναίκες στη Λατινική Αμερική, όπου βρέθηκες για γυρίσματα, είναι πιο ωραίες από τις Ελληνίδες;

Με το χέρι στην καρδιά; Όχι, δεν είναι. Οι Ελληνίδες είναι πιο ωραίες. Οι Μεξικανοί δεν είναι πιο ωραίος λαός από εμάς. Δεν είχε πάντως μόνο Μεξικανούς, μιλάμε για μία χώρα με 120 εκατομμύρια πληθυσμό. Οι Έλληνες είμαστε πιο ωραίοι, πιστεύω.

Φλέρταρες καθόλου;

Η αλήθεια είναι ότι είχα το μυαλό μου στη δουλειά. Ελάχιστες ημέρες ήμουν ελεύθερος, χωρίς γύρισμα, κι έπρεπε να μελετήσω τον ρόλο μου. Με πήγαν σε μουσεία, σε αξιοθέατα και δεν υπήρχε χρόνος για φλερτ. Όχι, δεν φλέρταρα. Τα γυρίσματα κρατούσαν πολλές ώρες και μετά ήμασταν όλοι «πτώματα». Το μόνο που ήθελα ήταν να φάω και να κοιμηθώ. Έμεινα έναν μήνα μόνο και βγήκα μόνο ένα βράδυ έξω για ποτό. Η δουλειά άρχιζε στις 7 το πρωί και τελείωνε στις 11 το βράδυ.

Η συντροφικότητα σού λείπει από τη ζωή;

Είμαι μόνος μου αυτή την περίοδο – και όχι από επιλογή. Θα ήθελα να έχω μία σχέση, ναι, είναι κάτι που μου λείπει. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Αλλά, παραδέχομαι ότι δεν είμαι εύκολος άνθρωπος στο να ερωτευτώ. Για να μπω σε μία σχέση πρέπει να γουστάρω πάρα πολύ.

Έχεις πει ότι έχεις πάει με 4.000 γυναίκες. Τώρα που μιλάμε, είμαι σίγουρος ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός, όμως, πόσες γυναίκες έχεις ερωτευτεί πραγματικά;

Έχω ερωτευτεί τέσσερις-πέντε φορές. Με διαφορετικό τρόπο, όμως, και άλλη ένταση.

Σκέφτεσαι τον εαυτό σου ως πατέρα;

Ναι, βέβαια. Λατρεύω τα παιδιά και τα τελευταία τέσσερα χρόνια το σκέφτομαι όλο και πιο έντονα. Στο παρελθόν, ούτε που μου περνούσε αυτό από το μυαλό. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, το επιθυμώ και μακάρι να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο και να κάνω οικογένεια.

Ποια χαρακτηριστικά θα ήθελες να έχει η μητέρα των παιδιών σου;

Μέχρι τώρα έχω ερωτευτεί πολύ διαφορετικές γυναίκες μεταξύ τους. Δεν είχαν συγκεκριμένο τύπο. Κι αυτά που ερωτεύομαι είναι διαφορετικά στοιχεία κάθε φορά. Για να κάνεις οικογένεια με έναν άνθρωπο, πρέπει να έχει κι άλλα στοιχεία, εκτός από την ομορφιά, το χιούμορ κλπ. Ο γάμος, ως γάμος, δεν με ενδιαφέρει πολύ. Δεν χρειάζομαι μία τελετή κι ένα χαρτί για να αισθάνομαι ερωτευμένος. Η ιδέα του γάμου δεν με τρελαίνει.

Είσαι μονογαμικός; Πιστεύεις σε αυτή την επιλογή;

Ποιον ρωτάς τώρα; Ρητορική ερώτηση!

Πριν λίγο καιρό ένας άλλος Έλληνας αποκάλυψε πως θα τον δούμε και αυτόν στο Netflix.

Γιάννης Σπαλιάρας: Ανατριχιάζει με την εξομολόγηση του! Η απώλεια που τον στιγμάτισε! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ανατριχιάζει με την εξομολόγηση του για την απώλεια που βίωσε και τον στιγμάτισε για πάντα!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «The Dot» κι εκεί μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι έχω γίνει αρκετά πιο ευαίσθητος από τότε που “έφυγε” ο πατέρας μου, παλιά δεν έκλαιγα τόσο εύκολα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και θα έλεγα ότι ήταν ένα κομβικό σημείο για τη ζωή μου. Ήταν σαν να έγινε εκεί ένα restart. Είχα καλές σχέσεις με την οικογένειά μου, τυπικές θα έλεγα, γιατί ήμουν ανεξάρτητος από 20 χρονών, ταξίδευα πάρα πολύ, δεν ήμουν ποτέ πάρα πολύ κοντά στην οικογένεια. Θεωρώ ότι όταν πετυχαίνουμε κάτι, θέλουμε ανθρώπους γύρω μας να το χαρούν μαζί μας. Κι εγώ δεν έχω, έχω μόνο τη μαμά μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο: