Ηθοποιός από το «Έλα στη θέση μου» αποκαλύπτει: «Δεν είναι ωραίο να φτύνεις εκεί που τρως»!

Αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη σειρά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηθοποιός από το «Έλα στη θέση μου» αποκαλύπτει: «Δεν είναι ωραίο να φτύνεις εκεί που τρως»!

Δε διστάζει στιγμή αυτή η κορυφαία ηθοποιός από τη σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου», και αποκαλύπτει: «Δεν είναι ωραίο να φτύνεις εκεί που τρως»!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open, «Έλα χαμογέλα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόφασή της να αποχωρήσει από τη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Μη χάσετε τις εξελίξεις της εβδομάδας από την επιτυχημένη σειρά του Alpha!

«Ένιωσα ότι ήταν ένας κύκλος που έκλεισα. Δεν θα ήμουν έντιμη με τον εαυτό μου πρώτα απ΄όλα και μετά με τους άλλους γύρω μου. Οπότε δύσκολα, όχι εύκολα πήρα αυτή την απόφαση. Θέλω όμως να σου πω αυτό: Αφού εξασφάλισε ότι δεν με χρειάζονται έφυγα. Δεν είναι ωραίο να φτύνεις εκεί που τρως.
Γενικά σε οτιδήποτε κάνουμε και σε ό,τι ρόλους έχουμε στη ζωή μας, πρέπει να μιλάς και να λες αυτό που αισθάνεσαι. Μπορεί να βρεις τοίχο. Εσύ τουλάχιστον θα είσαι εντάξει με τον εαυτό σου. Αυτό κάνω εγώ και δεν έχω βγει χαμένη» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Έλα στη θέση μου: Έσκασε η αποχώρηση! Ποιος φεύγει από τη σειρά;

Έσκασε η αποχώρηση από τη σειρά του AlphaTV «Έλα στη θέση μου» και έγινε γνωστό με ένα υπέροχο μήνυμα!

Είπε το «αντίο»!

Ο λόγος για την Μαρία Φιλίππου, η οποία δεν θα συνεχίσει στην πετυχημένη σειρά!

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μαρίνος Κόνσολος, ο οποίος της είπε «αντίο» με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram: «3 Χρόνια μαζί σου έζησα στιγμές που ούτε με την πραγματική μου μάνα δεν έζησα ακόμη! Και θα έρθουν ακόμα πιο πολλές, είμαι σίγουρος! Σε ευχαριστώ για όλα τα γέλια, τα κλάματα, τις συμβουλές, τις παρατηρήσεις , για όλα όσα είχες την ανάγκη να με προστατεύσεις σαν αληθινή συνεργάτης και πάνω απ όλα σαν μάνα που είσαι! Ευχαριστώ! Τα αντίο δεν είναι για τους ωραίους ανθρώπους! Εις το επανιδείν λοιπόν αγαπημένη!». Ποιοι άλλοι φεύγουν;

Έλα στη θέση μου: Έσκασε η αποχώρηση! Ποιος φεύγει από τη σειρά;