Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο γιος της χώρισε! Αυτή είναι η γνωστή ηθοποιός που μπαίνει τώρα σπίτι του...

Αποκαλύψεις! Είναι ερωτευμένος ξανά και την ξέρουμε όλοι!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο γιος της χώρισε! Αυτή είναι η γνωστή ηθοποιός που μπαίνει τώρα σπίτι του...

Αυτή είναι η γνωστή ηθοποιός που μπαίνει τώρα στο σπίτι του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννη Παπαμιχαήλ! Σύμφωνα με νέες πληροφορίες χώρισε από την προηγούμενή του σχέση!

Μπορεί να βγήκε πρόσφατα από έναν χωρισμό, η καρδιά του όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real χτυπά και πάλι στους ρυθμούς της αγάπης!

Ο γιος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ τα τελευταία δυο χρόνια είχε βρει την ηρεμία και την γαλήνη στη ζωή του στο πρόσωπό της Χριστίνας Έρις.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο χαμηλών τόνων μουσικός είχε μιλήσει με λόγια αγάπης για τη σύντροφό του. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού πριν από λίγο καιρό και πιο συγκεκριμένα στις αρχές του φθινοπώρου η σχέση τους έληξε άδοξα.

Όμως κάποιοι καλοί φίλοι του παρατήρησαν πως ο Γιάννης δεν έχασε το κέφι του και πως ανανεωμένος, αφού έχει χάσει πολλά κιλά, τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί κοσμικές εμφανίσεις με την Γρηγορία Αυγερινοπούλου, με την οποία δεν διστάζει να ποζάρει στον φακό!

Ο Γιάννης και η Γρηγορία υπήρξαν στενοί φίλοι! Η γλυκιά ηθοποιός τον έχει στηρίξει σε σημαντικές και δύσκολες στιγμές της ζωής του και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά.

Γιος Αλίκης Βουγιουκλάκη σχέση

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Εμφανίστηκε ο δεύτερος γιος της; Δεν ζει στην Ελλάδα! Αποκάλυψη τώρα!

Εμφανίστηκε ο δεύτερος γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο μετά τον θάνατό της; Δεν ζει στην Ελλάδα! Αποκάλυψη τώρα!

Σε μια «βόμβα» προχώρησε, το 2016, σε συνέντευξή του ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, πριν λίγο καιρό, έμεινε καθηλωμένος για έξι εβδομάδες στο κρεβάτι
, εξαιτίας ενός ατυχήματος στο σπίτι του. Τελικά, πήρε εξιτήριο, από το νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. Την πρώτη του συνέντευξη μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, την έδωσε σήμερα, στην εκπομπή «Αποκαλυπικά». Ο Γιάννης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που βίωσε με την υγεία του και συνέχισε κάνοντας μια αποκάλυψη που πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το «μαύρο» βίντεο από την κηδεία της στο φως! Να το δουν μόνο όσοι αντέχουν!

Σύμφωνα με τον ίδιο, άντρας που ζει στο εξωτερικό υποστηρίζει πως είναι ο κρυφός γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μάλιστα του τηλεφώνησε, διότι θέλει να τον γνωρίσει και σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα. Τόνισε πως σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης αυτής και μέχρι στιγμής δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Ωστόσο, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια συνάντηση ή εξέταση. Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο ισχύει. «Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια; Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία», δήλωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».