Open: Αυτός είναι ο άντρας που γύρισε ξανά στην αγκαλιά της Αννίτας Πάνια! Θυμάστε το πρόσωπό του;

Αδιανόητη επιστροφή!

Open: Αυτός είναι ο άντρας που γύρισε ξανά στην αγκαλιά της Αννίτας Πάνια! Θυμάστε το πρόσωπό του;

Αυτός είναι ο άντρας που γύρισε ξανά στην αγκαλιά της Αννίτας Πάνια και στο OPEN! Σίγουρα θα θυμάστε το πρόσωπό του!

Στις αρχές του Νοεμβρίου είχε ανακοινώσει, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την αποχώρησή του αλλά... δεν άντεξε και ξαναγύρισε!

Ο λόγος για τον Βασίλης Δρυμούσης!

«Ένας άνθρωπος από τα παλιά. Ένας άνθρωπος του οποίου η ποιότητα, η εγκυρότητα, η σοβαρότητα είναι γνωστή σε όλους κι εκτιμητέα από όλους τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Ο άνθρωπος αυτός μου δίνει τη μεγάλη χαρά και τη μεγάλη τιμή να είναι κοντά μου πια. Βρίσκεται δίπλα μου τηλεοπτικά και θα αποτελεί μέρος της εκπομπής μας και κομμάτι το οποίο μας είναι απαραίτητο», είπε μεταξύ άλλων η Αννίτα Πάνια στην χθεσινή προβολή της εκπομπής της!

Αννίτα Πάνια εκπομπή open

Θυμάστε τι είχε αναφέρει η Αννίτα μπροστά στους φωτογράφους για την εκπομπή της και τον γιο της;

Αννίτα Πάνια: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το Open!

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Αννίτα Πάνια σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που παραχωρεί.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων για την αποχώρηση της από το Open.

«Έφυγα κουρασμένη από εκεί γιατί είχαμε ταλαιπωρηθεί πολύ κάποιοι άνθρωποι εκεί με όλα αυτά τα εσωτερικά, διαδικαστικά… Με γεγονότα τα οποία είναι κουραστικά και ψυχοφθόρα, τύπου κανονίζουμε κάτι για να είμαστε εκεί, έχουμε δώσει τα χέρια και τελευταία στιγμή σαν να μην έγινε τίποτα και όλως τυχαίως μαθαίνεις Ιούνιο μήνα. Αυτά τα πράγματα είναι ψιλοπερίεργα και λες κάποια στιγμή δεν έχει πλάκα», δήλωσε για την αποχώρηση της.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του καναλιού Νέο Έψιλον, με την εκπομπή Annita Airlines, η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 16:30.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: