Κουφέτα στην ελληνική showbiz! Μετά τον χωρισμό ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο λόγος για...

Κουφέτα στην ελληνική showbiz! Μετά τον χωρισμό ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Κουφέτα ετοιμαζόμαστε να φάμε από ζευγάρι της Ελληνικής showbiz, που μετά τον χωρισμό έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη που είναι και πάλι μαζί. Έχοντας συμπληρώσει πέντε χρόνια σχέσης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real, ο χωρισμός του ζευγαριού κράτησε μόλις έναν μήνα. Όταν συνειδητοποίησαν πως δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλο.

Αλεξανδράκη Μηλιώνης γάμος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η Δήμητρα έχει δεχτεί ήδη πρόταση γάμου ενώ λέει στο περιβάλλον της «Ο Δημήτρης μου ζήτησε να παντρευτούμε! Μου έκανε πρόταση κανονικά. Εγώ δεν την δέχθηκα. Συμφωνήσαμε να το δούμε πως θα πάνε τα πράγματα και πράττουμε αναλόγως».

«Το αφήνω στην τύχη του. Δεν πρέπει να προγραμματίζεις τίποτα τελικά σε αυτή την ζωή» συμπλήρωσε.

Πάντως το ζευγάρι είναι και πάλι ευτυχισμένο,ωστόσο προτιμάει να μην κάνει συχνά εξόδους αλλά να κάθονται σπίτι παρέα με φίλους.

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και η ίδια στον αν παντρεύονται ή όχι.

Γάμος - βόμβα: Διάσημη ηθοποιός μόλις αρραβωνιάστηκε! Η φωτογραφία με το μονόπετρο!

Ένας γάμος «βόμβα» έσκασε στην showbiz, με διάσημη ηθοποιό να μας δείχνει την φωτογραφία με το μονόπετρό της! Μόλις αρραβωνιάστηκε και το μοιράζεται με όλους!

Όπως αναφέρει η Daily Mail η ηθοποιός "έχει ήδη κερδίσει το Όσκαρ της, αλλά τώρα έχει κάτι ακόμα πολύτιμο! Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων από την αγάπη της".

Ο λόγος για την Emma Stone και τον Dave McCary. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, όταν η Emma Stone παρουσίαζε το Saturday Night Live, και εκείνος ήταν σεναριογράφος!

γάμος βόμβα μονόπετρο

Οι δυο τους έπειτα από δυο χρόνια σχέσεις είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα! Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ δεν μπόρεσαν να κρατήσουν κρυφό το γεγονός και το μοιράστηκαν με την πιο γλυκιά φωτογραφία!

ηθοποιός αρραβωνιάστηκε