Snik: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία! Μαζί στη χαρά του και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Η ανάρτηση στο instagram!

Snik: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία! Μαζί στη χαρά του και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Snik ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Μαζί στην χαρά του εννοείται πως ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο τραγουδιστής, όπως φαίνεται, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του αφού τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά στιγμιότυπα από ένα νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίστηκε λίγες ώρες για να τραγουδήσει και μόνο που δεν σκοτώθηκαν για να τον δουν από κοντά! Σήμερα σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος πριν από λίγες ώρες στα instastories του!

Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Πριν από το 2020 όπως έγραψε κι εκείνος στο post θα κάνει την εμφάνισή του!

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Snik

Snik: «Πνιγμένος» στη χλιδή ο σύντροφος της Παπαγεωργίου! Το χρυσό ρολόι και η αυτοκινητάρα εκατομμυρίων...

«Πνιγμένος» στη χλιδή ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Το χρυσό ρολόι και η αυτοκινητάρα εκατομμυρίων του... Snik! Δείτε φωτογραφίες!

Για λίγες ημέρες βρέθηκε στο Λονδίνο ο ράπερ και εννοείται πως ο προσωπικός του λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα τα instastories του πήραν φωτιά - αν και γενικά να επισημάνουμε πως δεν είναι και τρομερά ενεργός γενικά σαν χρήστης!

Εννοείται πως αποθηκεύσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από ένα... αμάξι που έμοιαζε με διαστημόπλοιο και σίγουρα φαίνεται να κοστίζει πολλά! Βέβαια δεν το λυπήθηκε ιδιαίτερα αφού σε κάποια στιγμιότυπα από τα παρακάτω θα τον δείτε να πατάει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου με τον φίλο του παρέα!

Πάρτε μια γεύση από την ζωή του, λοιπόν:

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ερωτευμένοι εκτός Ελλάδας! Ντοκουμέντα στο φως...

Snik λεφτά

Snik αμάξι

Snik

Snik χλιδή

Snik σχέση Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik ρολόι

Snik ηλικία

Snik καταγωγή