Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες! Δεν τα γνωρίζει κανείς...

Όλα τα ευτράπελα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες! Δεν τα γνωρίζει κανείς...

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της σεζόν. Μία ηθοποιός της σειράς ωστόσο το παίρνει απόφαση και αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται και εμείς δεν μπορούμε να δούμε πίσω από τις κάμερες! Είναι τρομερά περιστατικά και δεν τα γνωρίζει κανείς.

Η γνωστή ηθοποιός έχει συγκινήσει με το ρόλο της στην επιτυχημένη παραγωγή του Ant1, και σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε τόσο στο κατά πόσο έχει αλλάξει η ζωή της όσο και στα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες.

Ο λόγος για την Μαρία Πετεβή, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο “TV Έθνος”.

Να σας θυμίσουμε πως μόλις χτες βγήκε στη "φόρα" η είδηση για το χωρισμό μιας από τις πρωταγωνίστριες της σειράς!

Πόσο άλλαξε η ζωή σας μετά το ρόλο σας στις Άγριες Μέλισσες;

Ουσιαστικά δεν αλλάζει η ζωή σου, αλλάζει μόνο το ότι γίνεσαι πιο αναγνωρίσιμος. Στο δρόμο μου μιλάει ο κόσμος και μου λένε ωραία λόγια. Πρόσφατα άκουσα από κάποιον ότι είμαι το πιο ωραίο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσε να έχει.

Ο κόσμος σας ρωτάει εάν θα παντρευτείτε τον Κλεομένη ή τι θα γίνει με τον Μελέτη;

Συνέχεια με ρωτάνε, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω. Ο κόσμος είναι αδηφάγος, θέλει να μάθει. Εγώ απαντάω πιο διπλωματικά, αλλά οι τηλεθεατές έχουν αγωνία εάν η Πηνελόπη θα αντιδράσει σε όλη αυτή την καταπίεση και αν θα έχει κάποια συνέχεια ο έρωτάς της με τον Μελέτη.

Πώς είναι οι τηλεοπτικοί γονείς σας και τα αδέλφια σας εκτός γυρισμάτων;

Εκτός κάμερας καμία σχέση. Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι, βρισκόμαστε κάθε Παρασκευή, βγαίνουμε όλοι μαζί και περνάμε πολύ ωραία.

Θυμάστε κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που σας έκανε να γελάσετε;

Ναι, και ήταν πολύ αστείο. Κάναμε σκηνή με τον Μελέτη στον στάβλο και έπρεπε να χαϊδεύουμε και να προσέχουμε ένα άλογο, μιλώντας παράλληλα. Κάνοντας πρόβα για τη σκηνή, το άλογο αρχίζει να γλείφει τον Μελέτη πάρα πολύ, μανιωδώς. Εκεί πεθάναμε στα γέλια.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί στην σχέση Λενιώς - Λάμπρου; H ηθοποιός αποκαλύπτει!

Τι θα συμβεί στην σχέση Λενιώς - Λάμπρου; H ηθοποιός που την υποδύεται μας αποκαλύπτει τα πάντα! Τι θα γίνει στις Άγριες Μέλισσες;

Η πρωταγωνίστρια του Ant1 Μαρία Κίτσου μίλησε στο TV Έθνος και αποκάλυψε τι θα γίνει με την ηρωίδα που υποδύεται!

Άγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Δούκα και Κωνσταντή! Οι απειλές και ο εκβιασμός!

Η σκηνή που σε δυσκόλεψε μέχρι σήμερα περισσότερο ποια ήταν;

Οι πιο φαντεζί σκηνές -φόνοι, καβγάδες κ.λπ.- έχουν τη δυσκολία τους, αλλά έχουν και την αβάντα τους. Για μένα οι συναισθηματικές, οι πιο εσωτερικές στιγμές είναι πιο δύσκολες.

Άρα με τον Λάμπρο…

Η σκηνή με τα χαστούκια με τον Λάμπρο ήταν μεγάλη πρόκληση. Και πολύ συγκινητική στιγμή. Ξέσπασε η Ελένη για πρώτη φορά. Ήταν η σκηνή που με δυσκόλεψε μέχρι τώρα περισσότερο.

Η Ελένη θα μάθει τον λόγο που δεν μπορεί να είναι με τον Λάμπρο; Και πώς θα αντιδράσει;

Θα το μάθει και θα το μάθει αρκετά γρήγορα, αμέσως μόλις το μάθει ο Λάμπρος. Η σειρά είναι γρήγορη. Θα είναι τεράστιο χτύπημα και για τους δύο. Θα είναι τραγικό.

Με τον Κυπραίο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

Ο κόσμος έχει μπερδευτεί με τον ρόλο του Θωμά. Και είναι καλό. Ο Θωμάς είναι περίεργος και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας. Ο Θωμάς έχει ειλικρινή αισθήματα για την Ελένη. Πήγε στο Διαφάνι αρχικά με άλλες προθέσεις, αλλά η ζωή του τα έφερε αλλιώς. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να ερωτευτεί την Ελένη. Έχει μάθει να επιβιώνει αλλιώς. Και όλη αυτή η κατάσταση θα τον οδηγήσει σε εσωτερικές συγκρούσεις μέσα του. Είναι από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς.

Τι άλλο μπορούμε να πούμε για τα προσεχώς;

Στις «Αγριες Μέλισσες» δεν θα μας προλαβαίνουν τα γεγονότα. Υπάρχουν σκηνές που λέω «πο-πο, θα γίνει αυτό το πράγμα, θα τρελαθώ». Έρχεται χιονοστιβάδα εξελίξεων. Ακούω που χαρακτηρίζουν τη σειρά σαπουνόπερα. Η ζωή είναι η μεγαλύτερη σαπουνόπερα. Στα χωριά συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Το θέμα, λοιπόν, είναι πώς διαχειρίζεσαι καλλιτεχνικά τις ιστορίες για να μη γίνουν σαπουνόπερα. Οι «Άγριες Μέλισσες» δεν είναι σαπουνόπερα.