Θάνος Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Το μήνυμα από το νοσοκομείο!

"Ραγίζουν" καρδιές!

Θάνος Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Το μήνυμα από το νοσοκομείο!

Ο Θάνος Μικρούτσικος περνάει μία περιπέτεια και οι εξελίξεις με την υγεία του γνωστού μουσικού είναι ραγδαίες! Δείτε εδώ το μήνυμα που στάλθηκε μέσα από το νοσοκομείο!

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook στο οποίο μιλά για την κατάσταση της υγείας του, καθώς όπως λέει δέχεται μηνύματα από πολλούς φίλους του.

Να θυμίσουμε πως ο Θάνος Μικρούτσικος παλεύει εδώ και λίγο καιρό με τον καρκίνο.

«Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα», γράφει μεταξύ άλλων ο μουσικοσυνθέτης.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. "Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ».

Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα...

Posted by Thanos Mikroutsikos on Sunday, December 8, 2019

Θάνος Μικρούτσικος: Παλεύει με τον καρκίνο! Οι εξελίξεις με την υγεία του!

Ο Θάνος Μικρούτσικος παλεύει με τον καρκίνο, δίνοντας μία μεγάλη μάχη! Ποιες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του μουσικοσυνθέτη;

Ο αδερφός του Ανδρέα Μικρούτσικου προσπαθεί να βγει νικητής!

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, η οποία συνεργάζεται με τον Θάνο Μικρούτσικο, μίλησε στο People για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη.

Η ερμηνεύτρια μεταξύ άλλων είπε: Όχι, δεν είναι. Τον καρκίνο δεν τον νικάς εύκολα, στο μόνο που ελπίζεις είναι σε μια σταθερή κατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάθε φορά περιμένεις τις επόμενες εξετάσεις… Το παλεύει όμως, δεν το βάζει κάτω ψυχολογικά. Έχει αυτή τη δύναμη ως άνθρωπος, από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες που έχω γνωρίσει. Ανέκαθεν τον θαύμαζα πολύ. Μετά την περιπέτεια αυτή, ακόμη περισσότερο. Βέβαια, η ψυχούλα του ξέρει τι περνά. Σε εμάς λέει «Τον έχω ήδη νικήσει. Δεν με νοιάζει τι κάνει στο σώμα μου, εγώ δεν τον φοβάμαι».

Θάνος Μικρούτσικος: Παλεύει με τον καρκίνο! Οι εξελίξεις με την υγεία του!

Σοκάρει η οικογενειακή ιστορία του 17χρονου μοντέλου που νικήθηκε από τον καρκίνο!