Κατερίνα Δαλάκα: Η φωτογραφία μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο! Μόνη η νικήτρια του Survivor!

Όλο νόημα...

Κατερίνα Δαλάκα: Η φωτογραφία μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο! Μόνη η νικήτρια του Survivor!

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Δαλάκα λίγο μετά την είδηση του χωρισμού της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο! Μόνη είναι πλέον η νικήτρια του Survivor!

Πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ το παρασκήνιο του χωρισμού αυτού του ζευγαριού που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα!

Αφού, λοιπόν, η Κατερίνα Δαλάκα είναι μόνη εδώ και αρκετές ημέρες πριν από λίγες ώρες έκανε μια ανάρτηση, την πρώτη ανάρτηση θα έλεγε κανείς μετά τα... νέα!

Κατερίνα Δαλάκα

Χαλαρή, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τον στίβο, όπου και τρέχει κάθε μέρα θέλοντας μάλλον να δείξει πως ότι έκανε και πριν τον Δημήτρη κάνει και τώρα!

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτό είναι το σπίτι που μένει με τον Φιντιρίκο! Έχει αέρα από... Survivor!

Αυτό είναι το σπίτι που μένει η Κατερίνα Δαλάκα με τον Φιντιρίκο! Έχει αέρα από... Survivor και θα τρελαθείτε μόλις το δείτε!

Όπως ήδη από χτες σας γράψαμε, το ζευγάρι πλέον συγκατοικεί στο Πανόραμα Βούλας. Εμείς, τρυπώσαμε στο Instagram του Δημήτρη Φιντιρίκου και εντοπίσαμε το σπίτι που μοιράζεται πλέον με την Κατερίνα Δαλάκα.

Όπως θα δείτε, είναι αρκετά μεγάλο, άνετο και διακοσμημένο με μπεζ και καφέ αποχρώσεις. Μάλιστα, η θέα του θυμίζει Survivor αφού από το μπαλκόνι Κατερίνα και Δημήτρης βλέπουν το πέλαγος. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Κατερίνα Δαλάκα: Ερωτευμένη μετά το Survivor! Ποιος της "έκλεψε" την καρδιά; (Βίντεο)