GNTM: Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά πήρε η Μαρίνα Γρηγορίου από την συμμετοχή της

Ούτε που πάει το μυαλό σας!

GNTM: Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά πήρε η Μαρίνα Γρηγορίου από την συμμετοχή της

Η Μαρίνα Γρηγορίου μίλησε και αποκάλυψε πόσα λεφτά πήρε από την συμμετοχή της στο GNTM. Και δεν φαντάζεστε ποιο είναι το ποσό.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του Star μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την συμμετοχή της στο παιχνίδι αλλά και πόσα λεφτά κατάφερε να βγάλει από μέσα από αυτή.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τα κορίτσια. Αν τις πετύχω έξω, λογικά θα τις χαιρετήσω. Αυτές αν θα με χαιρετήσουν δεν το γνωρίζω είναι η αλήθεια» είπε για τις κοπέλες και την επικοινωνία που έχουν.

«Θα ήθελα να είναι νικήτρια η Κέισι ή η Άννα Μαρία και νομίζω ότι θα είναι η Άννα Μαρία.» πρόσθεσε για το ποια θέλει να είναι νικήτρια.

«Στο GNTM πληρωνόμασταν κάθε μήνα. Το ποσό μη φανταστείς… ούτε ο βασικός μισθός δεν ήταν. Εγώ το επένδυσα εδώ, στην Αθήνα που ήρθα, μετακόμισα από τη Θεσσαλονίκη.

Για μένα ήταν ένα μεγάλο σοκ η Ασημίνα, ο χαρακτήρας της Ασημίνας. Πίσω από τις κάμερες ήταν πολύ καλή, να βοηθήσει και να κρατάει την ηρεμία γενικά. Ήταν σοκαριστικό. Πιο ειλικρινής νομίζω είναι η Κέισι» κατέληξε.

Εντωμεταξύ αν δεν έχεις δει την αδερφή της Πόπης από το GNTM, πρέπει οπωσδήποτε να την δεις.

GNTM: Αδιανόητο! Τι έχει σπουδάσει η πρώην παίκτρια Μαρίνα Γρηγορίου

Η Μαρίνα Γρηγορίου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Η νεαρή καλλονή που ξεχώρισε για την ομορφιά της αποκάλυψε τι έχει σπουδάσει.

Η Μαρίνα μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι του Star, έχει επιστρέψει και πάλι πίσω στην καθημερινότητα που είχε πριν από αυτό.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που τις κάνουν οι followers της για την ζωή της μέσω των Q&A.

Έτσι, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδα όταν ρωτήθηκε για το τι έχει σπουδάσει εκείνη αποκάλυψε: «Έχω τελειώσει δημοσιογραφία και μακιγιάζ».

gntm, marina grigoriou, Star

TAGS