Eurovision: Ραγδαίες εξελίξεις με την Ελένη Φουρέιρα! Ποια η θέση της για το 2020;

Ανακοινώθηκε επίσημα!

Eurovision: Ραγδαίες εξελίξεις με την Ελένη Φουρέιρα! Ποια η θέση της για το 2020;

Ανακοινώθηκε και επίσημα ποια θα είναι η θέση της Ελένης Φουρέιρα το 2020 στην Eurovision! Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από το όνομά της!

Στην Φωλια των Κου Κου το πρωί της Δευτέρας αναφέρθηκε πως θα κάνει την εμφάνισή της!

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί στις 22 Δεκεμβρίου στον εθνικό τελικό της Αλβανίας, για την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision. Η ίδια θα ερμηνεύσει το “Fuego” και μαζί της σκηνή θα βρίσκεται και ο Mahmood που εκπροσώπησε την Ιταλία τον Μάιο του 2019 και κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής της Αλβανίας για την επιλογή του τραγουδιού της χώρας.

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Πριν από λίγες ώρες μαζί με αυτά τα νέα έσκασαν κι άλλα και ήταν... δυσάρεστα! Ερωτικό θρίλερ για την Ελένη και τον Μποτία! Τι συνέβη μεταξύ τους;

Ελένη Φουρέιρα: Για τρίτη χρονιά στην Eurovision! Θα πει το τραγούδι που άφησε εποχή!

Για τρίτη χρονιά πάει στην Eurovision η Ελένη Φουρέιρα. Πρόκειται να πει το τραγούδι που άφησε εποχή και την έκανε «βασίλισσα της Ευρώπης».

Μετά την συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη με πολλές χώρες της Ευρώπης να την καλούν για συναυλία.

Η Ολλανδία θα κάνει Πρωτοχρονιά με την Ελένη Φουρέιρα, καθώς διοργανώνουν ένα μεγάλο Gala που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στο Άμστερνταμ με αφορμή την Eurovision. Το γεγονός θα προβληθεί από το κρατικό κανάλι την Πρωτοχρονιά.

Καλεσμένοι σε αυτό το σόου είναι όλοι οι νικητές της Eurovision, η Νέττα από το Ισραήλ, η Λορίν από τη Σουηδία, η Ντάνα Ιντερνάσιοναλ από το Ισραήλ, ο Ντίμα Μπιλάν από τη Ρωσία, οι Λόρντι από τη Φιλανδία, η Εμιλι Ντε Φόρεστ από τη Δανία, η Ρουσλάνα από την Ουκρανία.

Μάλιστα, καλεσμένη ήταν και η Έλενα Παπαρίζου η οποία αρνήθηκε λόγω The Voice.