Snik: Αποκάλυψε τα νέα με μια φωτογραφία! Δεν θα είναι μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Τι θα συμβεί σε 7 ημέρες;

Snik: Αποκάλυψε τα νέα με μια φωτογραφία! Δεν θα είναι μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ο Snik αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! Σίγουρα δεν θα είναι μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά θα του στέλνει θετικά vibes!

Σε 7 ημέρες από τώρα και συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου ο ράπερ θα εμφανιστεί σε ένα μαγαζί για να τραγουδήσει και ενδέχεται να γίνει μακελειό!

Την προηγούμενη φορά που είχε συμβεί κάτι παρόμοιο - όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες κόντεψαν να ποδοπατηθούν για να τον πλησιάσουν!

Εννοείται, πως όπως κάθε φορά, δεν θα συνοδευτεί από την αγαπημένη του Ηλιάνα καθώς αποφεύγουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις...

Δείτε την ανάρτηση του Snik στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία! Μαζί στη χαρά του και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Snik ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Μαζί στην χαρά του εννοείται πως ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο τραγουδιστής, όπως φαίνεται, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του αφού τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά στιγμιότυπα από ένα νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίστηκε λίγες ώρες για να τραγουδήσει και μόνο που δεν σκοτώθηκαν για να τον δουν από κοντά! Σήμερα σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος πριν από λίγες ώρες στα instastories του!

Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Πριν από το 2020 όπως έγραψε κι εκείνος στο post θα κάνει την εμφάνισή του!

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Snik