Κώστας Βουτσάς: Έσκασαν τα ευχάριστα νέα! Στο πλευρό του η Αλίκη Κατσαβού!

Τι συνέβη;

Κώστας Βουτσάς: Έσκασαν τα ευχάριστα νέα! Στο πλευρό του η Αλίκη Κατσαβού!

Μόλις έσκασαν τα ευχάριστα νέα για τον Κώστα Βουτσά και στο πλευρό του βρίσκεται η Αλίκη Κατσαβού.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Παριζιάνα». Η Έρρικα Μπρόγιερ πρωταγωνιστούσε στην θεατρική μεταφορά της ταινίας ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για αυτό στο Happy Day: «Ο Κώστας Βουτσάς θα είναι στην "Παριζιάνα" στον ρόλο που έκανε μέχρι τώρα η Έρρικα Μπρόγιερ. Αυτό είναι σημαδιακό γιατί υπήρξαν και ζευγάρι και θα τον έχουμε μαζί μας και στην Παριζιάνα εκτός από την Σταχτοπούτα. Έκλεισε ένα κύκλος εμφανίσεων και να σας θυμίσω πως την Έρρικα την έπεισα να γυρίσει στο θέατρο μετά από 20 χρόνια.

Ενώ περνούσε πολύ ωραία και δεν έχει συμβεί τίποτα και είμαστε πολύ αγαπημένοι, συζητήσαμε και είπαμε να κλείσει ένα κύκλος και να συνεχίσει ο Κώστας στον ρόλο της. Θεωρώ ένας άνθρωπος που έχει αυτή την πορεία και αυτή την καριέρα πρέπει να ανταποκρίνεται οικονομικά στο μέγεθος του ο μισθός που πρέπει. Από εκεί και πέρα είναι ένα ρίσκο που θα πάρει ένας παραγωγός. Εγώ καλά έκανα και το πήρα γιατί ο Κώστας έχει το κοινό του», είπε.

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Αλίκη Κατσαβού - Κώστας Βουτσάς: Δεν φαντάζεστε τι κάνουν όταν κοιμάται ο Φοίβος!

Δεν φαντάζεστε τι κάνουν η Αλίκη Κατσαβού και ο Κώστας Βουτσάς στο σπίτι, όταν ο μικρός Φοίβος κοιμάται.

Το ζευγάρι μετράει έξι χρόνια κοινής πορείας και τρία γάμου και μετά τον ερχομό του γιου τους, ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον πιο όμορφο τρόπο.

Τι και αν η ηλιακή διαφορά τους είναι μεγάλη, η αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλο είναι μεγαλύτερη και αυτό είναι που κρατάει την σχέση τους ζωντανή.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον Κώστα Βουτσά, την ώρα που ο μικρός Φοίβος κοιμόταν.

Αλίκη Κατσαβού - Κώστας Βουτσάς Φοίβος